Kielletty elintarvikkeet estää migreeni

tyypit päänsärky, ja taustalla olevia syitä on monia, mutta voidaan sanoa, että migreeni ja TTH Ne ovat yleisimpiä. Jokainen jossain vaiheessa elämäämme ovat kärsineet päänsärkyä. Ongelmana on, kun siitä tulee toistuvia ja jopa työkyvyttömyyteen kuten voi tapahtua migreeni. Lisäksi aivan mistä osoituksena asiantuntijat, olemme tekemisissä sillä ehdolla, että naiset Ne ovat todennäköisesti pääosin hormonaaliset muutokset. Niistä riskitekijöitä, jotka voivat laukaista päänsäryn sisältää stressi, jännitys, väsymys, nukkua tai syödä vähän. Ja vain ruoka on avainasemassa estämään ärsyttäviä päänsärkyä.

Mitä pitäisi syödä

Mitä ruokia pitäisi välttää pitää poissa migreeni? Mukaan lääketieteellisiä tietoja, 25%: ssa tapauksista on ruoka takana ja, tarkemmin sanottuna, erityisesti komponentti, kuten amiinit, läsnä kova juusto, punaviini, savustettu kala, jotkut lajikkeet vihannekset ja viikunat.

Tarvitset myös seurata kulutusta kofeiinia juomat, joka saattaa suosia migreenin alkamisen sekä tuotteita, joiden koostumus sisältää natriumglutamaatti, läsnä valtaosa esikypsennetty ja jalostettuja elintarvikkeita.

Samoin tulisi välttää niin pitkälle kuin mahdollista, rikas liha nitraatit, kuten makkaroita tai lihoja. On myös joitakin hedelmiä, jotka voivat suosia päänsärky, kuten avokado tai banaani syödä, kun se on jo erittäin kypsä.

Mitä voit syödä

Niistä suositeltavin elintarvikkeet sisältävät runsaasti C-vitamiini (Hedelmät kuten sitrushedelmät, kiivi ja paprika), joka voi auttaa vähentämään puhkeamisen migreeni; B-vitamiinia (Täysjyvätuotteita) ja tyydyttymättömiä rasvahappoja (Pähkinät kuten saksanpähkinät tai mantelit).

Niistä liittolaisia ​​voimme sisällyttää omaan ruokavalioon ovat infuusiot, Erityisesti, feverfew (anti-inflammatorinen vaikutus), alcachofera (kun migreeni liittyvät ruoan kanssa) ja inkivääri (estää pahoinvointi, joka voidaan liittää migreeni).

Saatat myös olla kiinnostunut 5 asioita, jotka aiheuttavat migreenin ja löytää 10 mahdollisia syitä päänsärky herätessäni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة