8 asioita miehet erottamisen jälkeen


  8 asioita miehet erottamisen jälkeen. Vaihe hajoamiseen jälkeen on vaikeaa ja tuskallista, Kukaan ei epäile, mutta mielikuvituksessa naisia ​​meistä, jotka kärsivät enemmän kuin miehet. Mutta todellisuudessa ne myös itkenyt terveiset ja toivoa flash-back joskus epätodennäköinen. Periaatteessa kärsiä kuten me, se on tapa käsitellä kipua, joka muuttuu. Paitsi flirtti ja yökerhoja, miehet myös käyttävät painot yksin sohvalla, mutta sen sijaan syö suklaata, valitse on juoma. Parasta pidä niitä kärsi mitään tekosyitä lähteä ja olla vilpitön.

  1. Cry sohvalla

  Töiden jälkeen he eivät tiedä miten lohduttaa, valmistaa illallisen ja älä puhu He itkevät sohvalla muistaa ja suree, ajattelu, jos se oli sinun syytäsi vai ei. Miehet ja naiset He elävät eri lopussa rakkaus.

  2. Miran kuvat

  Kyllä, ne myös menettää arvokasta tuntia aikaa katsomassa vanhoja valokuvia molempien, romanttisin ja hauskaa, vaikka se sattuu. Vaikka hän ei tunnustanut, he eivät voi välttää näin ja tuntuu pahalta.

  3. kuunnella kovaa musiikkia

  Puhu iloista musiikkia, mutta lauluja kirjoittajat, jotka eivät voi olla surullisempaa. Lisäksi on niitä, jotka jättävät hypnoottinen rytmi syvä talo, ihanteellinen olla ajattelematta. Tutustu 10 syytä, miksi miehet haluavat jäädä.

  4. Salen yksin

  Kun hän ei ole valmis lähtemään ulos ystävien pitää hauskaa tässä vaiheessa alku jättää rauhaan, menee baarin bar myöhään aamulla. Näyttää siltä kuin mitään ei olisi lohdutusta.

  5.- usein he ovat humalassa

  Palkit tulevat uuteen kotiinsa, täällä he viettävät vapaa-aikaa seurassa itsensä ja juoman. hyödyntää mitään mahdollisuutta, vaikka päivällä, juoda, unohtaa huonosti.

  6. Älä siivonnut

  Heidän talonsa ovat täynnä roskakoriin, tyhjät tölkit, pyykinpesu ja pesemätön ruokia. Ja ympäristö on niin raskas, että se, miten perustella halu mennä ulos joka ilta. Erittäin huono idea omalta ...

  7. He menevät ulos vanhoja ystäviä

  jälkeen vaiheen &# 8220; olen onnellinen yksin&8221; tulee aloittaa kanssa vanhoja ystäviä, vaikka se on voittaa nuorten, silti he elävät ikään kuin ne olisivat teini-ikä. Koko päivän ajatellut on juhlimista!

  8. Syötä

  flirttailla kanssa, mikä tekee niistä näennäinen rauha on tullut tapa, mikä tekee niistä liian raskas. Hänen suurin kiinnostus alkuvaiheen jälkeen kipu on palannut kuorman ja saada tyttö, joka jättää ne.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  16 + = 23