Luis Tosar ja Marta Etura: lopun hiljaisen suhde [KUVAT]

Luis Tosar ja Marta Etura: lopun hiljaisen suhteeseen. Koska näimme ne yhteen viime helmikuussa antaneet Gaudín palkinnot, meillä ei ole kuultu juuri mitään elokuvasta pariksi Luis Tosar ja Marta Etura, koska he eivät edes aiheuttamat yhdessä punaisella matolla Goya muutamaa päivää myöhemmin. On totta, että pari on tehnyt oman harkintansa rakkaustarina, niin että useampi kuin yksi on yllättynyt huomatessani täyttämään pää lehden kuvia näyttelijä, jonka kanssa hän on hänen uusi poikaystävä, Gonzalo de Santiago ja näyttelijä nähtiin toisen naisen konsertissa.

Se näyttää olevan vuosi elokuva rikkoo parit, jotkut jo varmistunut Tom Cruise ja Katie Holmes ja muut, jotka näyttävät olleen huhuja, kuten Antonio Banderas ja Melanie Griffith.

Ensimmäinen ryhmä, eli varmistettujen, kuuluu erottaminen yhdet espanjalaisen elokuvan, toisin sanoen Luis Tosar ja Marta Etura ne olisivat voineet laittaa hiljainen lopun suhteensa muutama kuukausi sitten, koska lehti on julkaissut valokuvia, jotka näkee näyttelijä, joka on tarkoitus olla hänen uuden kumppanin, Gonzalo de Santiago.

Viimeinen kerta, kun näin elokuvan pariskunta oli toimitukseen Gaudín Awards 2012, järjestetään 6. helmikuuta, sillä elokuva nukkuessasi, jossa molemmat osallistuivat, hän oli ehdolla useita palkintoja. Siksi ei yllätä, että molemmat aiheuttavat yhdessä punaisella matolla Goya Awards 2012, jossa he marssivat erikseen, vaikka se oli outoa ei tiedä intiimi miten he käyttivät heidän suhteensa.

Tänä aikana, näyttelijä sai käsikirjoituksen pelata, "Talvi punaisten lyhtyjen" joka sopisi joka on tarkoitus olla hänen uuden kumppanin, Gonzalo de Santiago, myös näyttelijä. Vaikka lähteiden mukaan lähellä pari, ne olivat tiedossa ennen kuin hän alkoi teatteriesityksen marraskuussa 2011.

Omalta Luis Tosar Hän pystyi viime maaliskuussa nuoren naisen, joka ei ollut Marta Etura menossa konserttiin, mutta tällä kertaa molemmat parit vielä puhuivat, mutta ilmeisesti he eivät enää yhdessä.

Yksikään kolmesta osapuolten Hän vahvisti eikä evätä uutiset, joten vain aika näyttää, jos meillä on uusi tauko maailmassa espanjalaisen elokuvan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 17


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo