ruoka aphrodisiacs miehille: Top [KUVAT]

Jos haluat yllättää kumppanisi, tarkkaavainen ruoka aphrodisiacs miehille ehdotamme. Järjestää romanttisen illallisen ja lämmittää ilmakehää näillä aphrodisiacs että olemme valmiita. Valmis elämään poikaystäväsi unohtumaton ilta?

Aphrodisiacs ruokaa olla paras liittolainen hetki nautinnon. Lisäksi luonnon, aktivoi kaikki aistit escogéis tarvittaessa. Unohda myyttejä, jotka sanovat, että ovat keinotekoisia tuotteita, joita lisätään elintarvikkeisiin, tarjoamme olet aivan luonnollinen.

Äskettäin näytämme kymmenen tehokkain aphrodisiacs mutta sitten tuo tehokkain miesten ... Tee se jakaa teidän verkoissa!

  • parsa. Se on kasvi, joka lisäksi sen diureetti ja ravitsemukselliset olosuhteissa on paljon E-vitamiinia, joka vastaa aktivoimalla verenkiertoa ja happea sukuelinten alueella. Toinen peruskomponentteja on kalium, jota käytetään myös tuottamaan sukupuolihormonit. Vihje: Comedlos kolme päivää.
  • banaani. Ensi silmäyksellä, se on yhteinen hedelmää. Ei vain on se tapa, joka johtaa meidät ajattelemaan intiimi kohtaaminen. Se on ominaisuuksia, jotka parantavat ihmisten mielialaa ja lisätä turvallisuutta itsessämme. Parsa, ne sisältävät suuria määriä kaliumia. neuvosto: Se kestää vain muutamia päiviä ennen hedelmä jotta ei valita.
  • Erityisesti teetä miehille. Onko lapsesi tykkää teetä? No olet onnea! Jotkut yrtit kuten inkivääri, kardemumma, kaneli tai minttu ovat ihanteellisia edistää järkiinsä. neuvosto: Sen vaikutus on välitön, niin ottaa ne jälkiruoaksi, se on ihanteellinen.
  • pähkinät. Kuten hasselpähkinät, saksanpähkinät tai mantelit ovat hyviä lisäämään libidoa miehillä, koska ne ovat suuria pitoisuuksia arginiinia ja B3-vitamiini, jotka lisäävät verisuonten laajenemista. neuvosto: Korvaa jellybeans pähkinöiden.
  • Äyriäiset ja elintarvikkeet runsaasti sinkkiä. Se on tehokkain aphrodisiacs miehille, koska lukuun ottamatta libidon, hoidetaan mies hedelmättömyys määrää lisäämällä sperms. neuvosto: Osterit on sinun suurin liittolaisia.
  • lohi. ei ole vain hyvä sydän ja verisuonet niiden Omega 3-pitoisuus on myös D-vitamiinin ja zinz, joka kuten sanoimme, lisää testosteronin miehillä ja naisten seksuaalisen halun. neuvosto: Kevyt päivällinen menee maravlla.
  • valkosipuli. Huolimatta siitä, mitä voi ajatella, valkosipuli on aphrodisiac tekeillä. Suurempi on antioksidanttisia ominaisuuksia, contienealicina, joka lisää seksuaalista halukkuutta ja lisää veren virtausta sukuelinten alueella. neuvosto: Mitä luulet salatun parsa valkosipuli?
  • toiset kuten loranssi, avokado, punaisia ​​hedelmiä, vesimeloni, suklaa... Se on yksinkertaisesti tehdä paras yhdistelmä voittaa kaveri.

Me olemme antaneet teille käsityksen siitä, miten valmistaa suuren seksuaalista illallisen kumppanin kanssa? Että teet!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 63 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer