fyysinen ja henkinen väsymys 5 tehokkaita oikeussuojakeinoja torjumiseksi

Tarvitsetko palauttaa elinvoimaa? Älä epäröi, sinun on ensin tarkistaa ruokavaliota, koska monet täydentää otamme, jos meidän ruokavalio on epätasapainoinen ja saa voittaa väsymys. kerromme 5 vihjettä voittamaan väsymys. Otamme merkille.

Tuntuuko enemmän väsynyt kuin normaalisti?, Masentunut ja keskisuurten kaasua? Muista, että lomakohteet kuten kevät Lisäksi he saavat meidät, erityisesti naiset, herkemmin mielialan vaihtelut, mitä se tunnetaan kevään voimattomuus ja keskuudestaan ​​oireita, kuten väsymystä, masennusta, väsymystä, unihäiriöitä&# 8230; Voittaa väsymys, ruokinta Se on keskeinen tekijä.

Beat väsymys ruokavalio

Seuraa näitä ohjeita ja miten mielesi nousee:

  1. 5 ateriaa päivässä: On parempi syödä vähän ja useita kertoja päivässä syödä paljon tai ohittaa aterian. Kun me ylensyödä kasvattaa glukoosin pitoisuuksia elimistössä, mikä saa meidät tuntemaan enemmän väsynyt, unelias vielä. Välttää väsymys on välttämätöntä luoda aikataulu aterioita ja älä ohita, 5 päivässä, koska näin ei ole virransyöttö keskeytetään. Aloita päiväsi energisellä aamiaisella: täysjyvätuotteita, rasvaton maito ja pala hedelmää.
  2. Vedonlyönti ruokia hiilihydraatteja: Erityisesti runsaasti monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, kuten täysjyvätuotteita, palkokasveja, perunoita, hedelmien, vihannesten ja ruokaa. Elintarvikkeita, jotka tarjoavat energiaa vähitellen, erityisesti aivojen terveydenhuollon.
  3. Vältä yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja tai sokereitaMakeisten, leivonnaisia, kakkuja&# 8230; jotka tarjoavat energiaa hyvin nopeasti, mutta pian aiheuttaa enemmän nälkää ja väsymystä.
  4. Se sisältää C-vitamiinia ravinnosta: Puute vitamiineja on nimenomaan yksi syy, joka voi motivoida väsymys. C-vitamiinia, erityisesti, on tärkeää aktivoida puolustuksemme ja edistää raudan imeytymistä, välttäen ongelmat, kuten anemia (väsymys on yksi oireita). Tulee sitrushedelmät, kiivi ja paprika.
  5. Se vie paljon nestettä: Hydrate tärkeää välttää väsymystä. Menetys vettä kehomme sekä väsymys saattavat aiheuttaa muita vaivoja, kuten päänsärkyä. Juo vettä, yrttiteet, vihannes- liemet sekä hedelmämehut varmistaa toiminnan munuaisissa ja suolistossa, välttämättömiä puhdistaa kehon kuona-aineita, ja myös pahentaa tunne väsymystä.

Väsymys: Natural Lääkeviinejä

Ehdotamme, että nämä luonnollinen tonics voimia ja palauttaa elinvoimaa:

  • ginsengIhanteellinen paikka välttää sammumisen, sekä fyysistä että henkistä tonic. Älä ota enempää kuin 2 grammaa tämän kasvin päivittäin.
  • kolapähkinä: Tonic välttää väsymystä. ei pidä ottaa tapauksissa hermostuneisuus tai unettomuus.
  • Eleutherococcus: Auttaa estämään väsymystä ja lisää stressiä. Älä ota jos rytmihäiriöitä tai korkea verenpaine.

Saatat myös olla kiinnostunut 10 vinkkiä saada energiaa ilman lääkkeitä ja kroonista väsymystä: syyt ja aivosairauksien.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 19


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron