10 vinkkejä vähentää vatsan vaivattomasti


  Tiesitkö, että on olemassa eleitä tai tottumuksia, jotkut niistä päivittäin, he tyhjetä? Kerromme teille 10 vinkkejä vähentää vatsa ilman suurempia ponnistuksia. Toteamme vyötärö keuliminen.

  Vatsa on yksi vaikeuksissa kehon alueille, mutta hiljainen, on olemassa ratkaisuja, jotka ilman suurempia ponnistuksia, voi olla kaikkein tehokkain tapa vähentää unaesthetic vatsa. Vatsa on yksi ruumiinosat on paljastava enemmän kiloa, erityisesti nesteen kertymistä. Katsotaanpa joitakin temppuja ilman liikaa vaivaa, autamme tyhjetä ja menettää vatsa.

  Temppuja vähentää vatsa 1. 10 vinkkiä

  Temppuja vähentää vatsaan: 10 vinkkiä

  Helppo toteuttaa, mikä varmasti on etu. Vähentää vatsa nämä ovat 10 temppuja tai tapoja, jotka voivat tulla erinomainen liittolainen. Uskallatko kokeilla?

  2. Semidieta ensimmäinen ruokavalion strategiaa

  Semidieta ensimmäinen ruokavalion strategiaaJos luulet, että on aika mennä ruokavalio, mutta eivät näytä tarpeeksi vahva täyttäisi kirjeeseen semidieta testata ennen. Niin yksinkertaista kuin syöminen normaalisti alkupuolella päivän ja tehdä välipaloja ja kevyitä aterioita. Tärkeää he syövät päivän päätteeksi olisi lääkeviinejä.

  3. Tea tyhjennys vaikutus

  Tea tyhjennys vaikutus: Ota kuppi teetä auttaa poistaa nestettä. Hautua tee teína sisältää nautintoaine edistää karkottaa neste viipyy kehossa, aine.

  4. Ota 5 pähkinöitä päivässä

  Tutkimukseen toteutetaan Barcelonan yliopistossa Hänen tulokset julkaistiin Journal of Proteome Tutkimus- todettiin, että kun kourallinen pähkinöitä päivässä (30 grammaa 5 mutterit) 12 peräkkäisen viikon auttaa vähentämään paikallisia rasvaa vatsan.

  5. Laugh polttaa kaloreita

  Tiesitkö, että nauraa ääneen 15 minuutin vastaa 7 käynnissä? Nauru on terveellistä. Muiden vaikutusten ohella kalvon sopimukset nauramaan, stimuloi toimintaa (mahalaukku, suoli, maksa ...) lähellä elimiin.

  6. Polkupyörä liikunta

  Kattava harjoitus. Kanssa polkeminen lihakset alaosan (pakarat, vasikat ja quadriceps) on aktiivinen, mutta myös ylhäältä (vyötärön ja runko). Katso taulukko kaloreita polttaa tunnissa liikuntaa.

  7. Käytä eteeriset öljyt

  Nämä tuotteet lisää Vaikuttavat aineet (Grapeseed, levät ...), jotka kannustavat mikroverenkiertoa ja puhdistaa. Desinfiltrante koskee hieronta: Lämmittää hieman kerma kädet ja soveltaa hierovat nilkasta huipulle.

  Rauhoittava halu syödä

  terve ja vähäkalorinen eväs. Ennen syömistä, kysy itseltäsi tämä kysymys: voisitko syödä omena? Jos vastaus on ei, ei todella nälkäinen. Jos kyllä, syö sitä, se on yksi terveimpiä hedelmät. Jos tarvitset lisäapua testi inhalaattorit sisältäviä aineita inhaladoras ruokahalua (neilikka, kaneli ...).

  9. puhaltaa ilmapalloja

  Neuvoston kirjailija kuuden viikon olla pibón, Venetsia A. Fulton, yksi parhaista myyjä, joka on mullistanut maailman ruokavalion. Varmistetaan, että räjäyttämällä ilmapallot joka toinen yötä 6 viikkoa auttaa menettää vatsaan.

  10. Valvonta saavutukset

  2.0 apua ilmaisella iPhone- ja Android, Fitbit, mikä auttaa vähentämään senttimetrejä, laihduttaa ja tallentaa päivittäin edistymistä.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 8 = 12


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة