Progesteroni IUD: lihotus?

painonnousu, tai ainakin yrittää pysyä vakaana paino on varmasti huoli siitä, että pahoinpitelyt meitä yhä. Itse asiassa juuri voitto kiloa noin joitakin myyttejä naisten ehkäisyyn ja tässä tapauksessa on Diu (Kohdunsisäinen ehkäisyväline). ¿Lihotus? Yritämme vastata tähän kysymykseen ja saada selville, mitä oikeastaan ​​motiivit saattavat olla takana painonnousua samaan aikaan käyttää tätä ehkäisymenetelmää.

progesteroni IUD

IUD on T-muotoinen laite, joustava polyeteeni, joka tapauksessa hormoni on päällystetty hormonin progesteroni. Tapauksessa Mirena sisältää tyyppi tämän hormonin, levonorgestreelia. Se on sijoitettu kohtu Naisten ja sitä pidetään yhtenä menetelmistä tehokas ja turvallinen estää ei-toivotun raskauden. Se on menetelmä, pitkäaikaista ehkäisyä, 5 vuotta, kun kyseessä on hormonaalinen kierukan tai Mirena ja palautuvia.

Valittaessa riittävää ehkäisyä jokaisen nainen Sen on otettava huomioon paitsi etuja, mutta mahdollisia haittavaikutuksia. Hormonaalinen ehkäisyvälineitä on katsottu johtuvan vaikutuksen painonnousu. Vaikka on totta, että hormonaalinen kierukka voi aiheuttaa kehon muutokset, nämä ovat minimaaliset. Itse asiassa, joskus painonlisäys voidaan antaa millä tahansa ruokailutottumusten muutokset.

Toinen syy voi päätellä, että tämä menetelmä aiheuttaa painonnousua on, että se on totta, että voi esiintyä ensimmäisten kuukausien aikana, jotkut haittavaikutuksia (Päänsärky, jännitystä rinnat, hiustenlähtö&# 8230;. ), Jotka johtavat meitä olemaan vähemmän aktiivisia ja unohtaa tapoja, kuten liikuntaa. Jos huomataan, että olemme saaneet jonkin verran painoa pitäisi tehdä liikunta vähintään 30 minuuttia 3-4 päivää viikossa, ja johtaa tasapainoisen ruokavalion ja valoa. Tulee neuvotella lääkärin kanssa, jos aiomme tehdä ruokavalion muutokset ja tietää, mitä liikuntaa parhaiten tarpeitamme ja fyysinen kunto.

Saatat myös olla kiinnostunut: 10 Amazing faktoja ehkäisyä ja mitä sopivin ehkäisymenetelmiä imetyksen ovat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 20