Erot kuparin kierukka ja hormonaalisen IUD

Diu (Kohdunsisäinen laite) on yksi ehkäisy turvallisempia ja luotettava estämään ei-toivottujen raskauksien. Huolimatta tarjoamia etuja valitsevat pitkäaikainen menetelmällä (Tyypistä riippuen, kuparia tai hormonaalisen kesto on välillä 5 ja 10 v), ei ole kaikkein käyttämä Spanish women (kondomin edelleen johtaa tässä ehkäisymenetelmää tilastoja asetuksia). Ovatko kaikki mahdolliset tiedot niiden edut ja haitat On erittäin tärkeää, kun valitaan menetelmää, joka parhaiten sopii jokaisen nainen. Katsotaan tarkemmin, minkälaisia ​​Diu ja tärkeimmät erot niistä jokaisesta.

Tyypit Diu

IUD on pieni muovinen laite, T-muotoinen, joka on sijoitettu sisälle kohtuun naiset estää ei-toivottujen raskauksien. Laite joiden luotettavuutta saavuttaa 99%, ja sen lisäksi, että helppo asentaa ja palautuvia poistettaessa (eli ei häiritse lisääntymiskykyä naisia), on yksi parhaista vaihtoehdoista välttää unohtamatta ottamaan, esimerkiksi pilleri. Riippuen sisällöstä Diu kahta tyyppiä: kupari kierukkaa ja hormonaalista IUD. Mitä ominaisuuksia jokainen niistä?, Mikä on paras?

kupari kierukkaa

kupari kierukka Juuri tämä päällystetty metalli, joka koostumus on myrkyllistä sperma estää munasolun hedelmöitymisestä. Kesto tämäntyyppisen IUD on 10 vuotta, tehon kanssa, kuten edellä on todettu, 99% kun välttää ei-toivottuja raskauksia. Kuparin kierukka on joitakin haittoja, kuten ollessa suositella naisille, jotka ovat äitejä menetelmällä, ja joissakin tapauksissa voi johtaa ankarampaa sääntöjä.

hormonaalista IUD

Hormonaaliset IUD (muovi, joustava ja muotoiltu T) pidetään seuraaja kuparin kierukkaa, lisätä mitään etua, koska avulla säädellä runsaat kuukautiset, parantaa anemia (jos runsaat kuukautiset) ja oireet jos myomas tai endometrioosi. Tässä tapauksessa kupari poistetaan ja korvataan pieni määrä levonorgestreelia (A hormoni Gestageenityypin). Sen kesto on 3-5 vuotta. Tunnetuin hormonaalista IUD on Mirena, tehokkuudella, joka saavuttaa 99% (kuolleisuus, 0,6%).

Saatat myös olla kiinnostunut: Diu: Miten se oikein? ja löytää yleisimmät virheet, kun käytä ehkäisyä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 22


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة