Halloween naamarit väri ja tulostaa: Paras [KUVAT]

Paras Halloween naamarit tulostaa ja väri. Löytää joitakin omaperäisimpiä naamiot sekä sinulle lapset voit etsiä seuraavaa Halloween.

seuraava 31 lokakuu Se on lähellä, ja perinne pukeutumista, antaa pelot ja syöminen makeisia on yleisin kaikkialla maailmassa halloween-iltana, mutta ajat ja korkeat hinnat Jotkut puvut ei ole helppo havaita, jos mennään alkuperäistä ja pelottava, niin monet ihmiset valitsevat tee se itse kotona, käyttäen mielikuvitusta ja esineitä on tarjota.

Niistä vaihtoehtoja, että voit löytää ovat tyypillinen noita, kurpitsa, aave, kreivi Dracula, Frankenstein, paholainen, susi, ihanteellinen ihmissusi puku lapselle voit tehdä itse, muita eläimiä, kuten tiikeri tai krokotiili, keiju, tonttu jne

Tämä toiminta, lisäksi hauskaa voi auttaa kehittää mielikuvitusta ja luovuutta pienimmistä talon tai jopa sinun, jos olet jo melkein unohtanut, sekä laittaa ne väriä, voit lisätä Tiedot avalorios, purpurina muutamalla tipalla liimaa tai tehdä niistä jopa pelottavampi kohokuvioitu, ja myös voitava ehdottaa perheen ja ystävien hauskaa peli ääniä, arvaa merkki, tai mitä voit ajatella.

Suosittelemme, että sen sijaan yksinkertaisen folion, käytä tulostaa hieman enemmän kiinteää ainetta pahvi estää sitä rikkomatta etuajassa, ja niin voi tallentaa ne vasta ensi vuonna pelkäämättä pilaantumista.

Selkeästi naamarit pienimmästä aikuiset pystyvät on suuri hieman mielikuvitusta, joten älä epäröi ja tarkista tulostimen muste pelaamaan näitä hyvin omaperäinen merkkiä. Varmasti on läpäistävä pelottavan hyvä!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 9


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer