Runoja äiti 5 runoja äitienpäivänä

Kuka ei haluaisi omistaa runon? Lahja äidille runoja Se on yksi parhaista ideoista yllättää hänet tuolloin, ja että sanat ovat paras väline välittää kaikki rakkaus, ihailua, kunnioitusta ja kiintymystä, jota tunnemme tärkein nainen elämässämme. Hyvä idea on kirjoittaa kiva korttiin tehty käsin ja antaa sille kun olet vielä sängyssä aloittaa päivä oikealla. Jos haluat lyödä, älä missaa näitä 5 runoja äitienpäivänä. Ihastut!

Äitienpäivä: Runoja äiti

Äiti, ota minut sänkyyn, Miguel de Unamuno

Äiti, ota minut sänkyyn äiti, ota minut sänkyyn. Äiti, ota minut sänkyyn, minulla ei ole pysyvä. Tule, poika, Jumala siunatkoon teitä ja älä anna itsesi pudota.

Hyväillen, Gabriela Mistral

Äiti, äiti, sinä suudella minua, mutta minä suudella sinua enemmän. kuten vettä kiteiden, minun suukkoja pudota naamaasi ... Olen suudellut niin paljon, niin paljon, että minun kansi nämä ja parvi minun suukkoja ei edes anna näytät ...

Jos äitisi haluaa kuningas, kannella on neljä: kuningas timantteja, kuningas sydämet kuningas pata, ristikuningas. Catch yhdessä, juokseva napata teille, katso itseäsi koko kasvot savea. Olive jään eläkkeelle, minä menen Esparto, Sarmiento olen pahoillani oli rakastanut niin paljon.

Äiti opas, Antonio Machado

Sielu tyttö! Hänen selkeä risueña valoa; ja pieni tarina, ja iloa uuden elämän ... ... Ah, syntyä uudelleen, ja vaellusreittejä, ja takaisin menetetty polkua! Ja tuntea meidän käsissämme, jotka lyövät hyvä käsi oli meidän äiti ... ja vaeltakaa rakkaudessa unelmansa käsi, joka ohjaa meitä.

Mitä mieltä olet tämän artikkelin? Suosittelemme myös katsomaan kaunein lauseita omistautua äidille ja näitä käsitöitä äitienpäivänä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 84


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron