Takit varten pikkujouluissa [KUVAT]

Pääsääntöisesti yleensä se kiinnitetään erityistä huomiota vaatteita käytämme juhliin, mutta turvakodit usein laiminlyöty. Takit ovat välttämättömiä juhlaan joulun. Ensinnäkin siksi sinun täytyy pukeutua lämpimästi ja toiseksi koska se on ensimmäinen asia, näet oman asuja. Takit on valmistettu hienoja kankaita ja ylellisyyttä kuin villakangas tai jacquard. Vaipoilla puolue voi olla vähän enemmän, koska voit valita malleja silkki, ohukainen, kohta&# 8230; Toinen suuntaus loma malleja helmillä tai kirjailtu takit yksityiskohtia.

takit osapuoli

Kääri osapuoli valitsemasi ulkoasun tulisi pitäytyä vaatteita puet alla. Sen ei tarvitse mennä kokonaan yhdessä ulkoasua, mutta pitäisi olla ristiriidassa. 100% osuma pari voi valita klassisen kankaalla takki villan mustalla värillä. Tobilleros pitkä päällystakki mustana ovat kaikkein tyylikäs. Vaikka sinulla on myös kangas takit pastelli pinkki, tummansininen, punainen&# 8230; Valitse se, joka menee parhaiten ulkoasua. Näitä malleja löytyy lähes kaikissa muodin merkkejä. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto, ovat kerrosta valmistettu Jacquardkankaita tai brokadeja. Yleensä niissä on hyvin kiinnostavaa kiiltävä pinta. Monissa tapauksissa nämä kalvoja leimattu joten kannattaa yhdistää ne vaatteita samalla tulostaa tai vaatteita tasaisen äänentoiston.

Hiukset takit ovat ehdottomasti trendi useita vuodenaikoina. Ne sopivat puolue ilmeen ja jouluksi. Sinulla on monia malleja, joista valita ja eri väreissä hyvin viileä. Voit valita yhden hiusten luonnolliset värit kuten valkoinen, musta tai minkki tai karvainen takki talvella väreissä. aina valita synteettinen turkin. Jos etsit tyylikäs muotoilu, ihastut sametti takit tai helmiä. Party huivi ovat täydellisiä kuluvat mekkoja, hameita, housuja&# 8230; Jos käytät maxi mekko sinun pitäisi aina käyttää pitkä takki.

Party takit

Vaipoilla osapuoli voi aina pelata hieman enemmän. Tölkin ottaa ulkoasua sellaisenaan tai takki. Ne ovat ihanteellisia yhdistää housut, haalarit, sortsit, mekot&# 8230; Jotta lumoava tyyli, valita lyhyt takki synteettinen hiukset. Ne ovat aina hitti!. Hienostunut tai tyylikäs ilme valitsemalla paljetein bleiseri takki tyyli. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto, ovat silkki kimono takkeja tai rikkaita kankaat, kuten sametti. Sametti kudos on myös nähtävissä Amerikkalainen tai bolerot. Jos haluat, voit käyttää kerros. Tämä malli on erittäin trendikäs takki ja on aina täydellinen melkein minkä tahansa osapuolen ilmeen. Lisää hienostunut kerrokseen lisää lukko glitter. Jos haluat tuoda nykyaikainen takki bileistä look sitoutuminen yksi pommikone kirjailtu glitteriä tai nahkatakki biker tyyliin metallinvärinen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة