Downton Abbey: Kuvia näyttäviä pukuja [KUVAT]

Downton Abbey on brittiläinen sarja, joka edelleen niittää menestystä ja lisää faneja. Sarjassa alkaa edvardiaanisessa ja kertoo perheen socialites ja niiden henkilöstön. Yksi syy siihen, miksi Downton Abbey on tullut sarja seuraa sen upea pukuja.

Puvustuksen sarja on omaperäinen ja pelastaa muita sarjoja tai elokuvia, kierrättää paljon vaatteita, koska se on sarja erittäin kallis tuotanto. Monet mallit ovat innoittamana sarjan suunnittelija aikakauden: Paul Poiret. Pukusuunnittelijoita care yksityiskohtiin mallit esiintyvät on pieni näyttö. Puvut ovat rikkaita, tyylikäs ja täysin kuljettaa meidät aikakauteen, jossa toiminta tapahtuu.

On sarja, joka asettaa muotimaailman ja Downton Abbey on yksi niistä, mutta merkkituotteiden eri tavalla. Nielu tyyli leningit ja 20s Ne ovat muoti trendi, joka pelastaa kausi toisensa jälkeen. Ne sopivat puolueen tai häät.

Ons ja tarvikkeet ovat välttämättömiä sarjassa kuin Downton Abbey . Päähineen välittänyt mm. Britit ovat aina näytti parasta pipoa tapauksessa sarjassa ja nähdä ne moneen otteeseen. päähineet ja hatut ovat yhdisti vaatteissa, jotka heillä. Näyttävin puku on että aristokratian, mutta myös nähdä malleja, joissa on palvelun, koska heillä on tarpeeksi näkyvyyttä sarjassa. Hänen vaatekaappi on työskennellyt eri tekniikoita katsomaan käytetyt ja kuluneet. Jotta sosiaalinen eroa käytetään useaan otteeseen pukuhuoneeseen: Socialites yllään vaatteita kirkkailla väreillä ja rikkaampi malleja, mutta palvelu vie vaatteet tummia värejä ja enemmän &8220; Vanha&# 8221;.

Etiketti ja sosiaalisia normeja ajasta myös merkitä vaatekaappi sarjassa. Kaikkein mahtipontinen merkkiä kääntyä muoti aikaansa edellä ja vähemmän resursseja esittelyyn köyhempien vaatteita, mutta ei vähäisimpänä toiminut. Jos haluat nähdä eri mallien sarjassa älä missaa galleria. Mikä on sinun suosikkisi?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 25 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة