Trendit Kevät / Kesä 2015: Kimono [KUVAT]

Trendit Kevät / Kesä 2015: kimono. Kimonoiden kestää useita vuodenaikoina kovasti muotimallistoja sekä ylellisyyttä ja edullisia. Kimonot ovat ihanteellisia kevään ja kesän aikana. Tämä kausi sekä lyhyellä että pitkällä kimonot valossa kankaat kuten pellava, puuvilla tai satiini ja erittäin raikas tulostaa ja muodin pidetään. On täydellinen jokapäiväiseen kimonot ja muut mallit, jotka on varattu osapuoli. Monet mallit ovat kirjailtu yksityiskohtia, reunustama&# 8230; Tutustu meihin eniten kimonoiden &8220; vuonna&# 8221;!

Niistä muotivirtaukset, että jokaisen naisen tulisi seurata tätä kevät / kesä 2015 ovat kimonot, itämainen erittäin hienostunut ja tyylikäs vaate. Kimonos ovat täydellinen -takkien vievät yleensä tällä hetkellä vaihtoehto. Lyhyesti sanottuna, jos käytät lyhythihainen ylhäällä ja sinun on katettava, valitse kimono ja mennä mukava ja muodikas. kauneus Kimono asuu melko malleja, jotka pukeutuvat ja rikas ja tyylikäs yksityiskohtia, jotka johtavat mannekiinit. Niistä malleja, joita ei pitäisi hukata, ovat ehdotukset allekirjoituksen Gucci malleja itämaisia ​​kimonot ja Alexander McQueen sitoutunut ylimittaiseksi versiossa kimonos kukkia. Ollessaan Burberry meillä on useita malleja pitkä kimonoiden. Lela Rose sen sijaan enemmän lyhyitä kimonoiden, kuten kokoelmissa Gianfranco Ferré ja Chalayan.

Yksi suuntauksista kevät / kesä 2015 70s muotituotteista ja kimonot ovat yksi päähenkilöt vaatteita. Yrityksissä kuten Zara, Massimo Dutti tai Alice + Olivia löydät kimonoihin kukka tulosteita ja viimeistelty hapsut hippi tyyli, täydellinen yhdistää korkean kavennettuja farkut. Toinen tähti malleja fringed mokka kimonoiden, hyvin setentas jotka lakaistaan ​​tällä kaudella. Nämä mallit ovat rento ja epämuodollinen tyyli, sopii jokapäiväiseen tai hetken vapaa. heti kun enemmän kulumista kimonoiden, Valitse mallit kankaita, kuten silkkiä tai satiini. Kimonot ovat erittäin mairitteleva vaate pukeutua häissä tai seremonia. Kimonot tulosteita on yhdistettävä tasainen ja sileä vaatteita voi olla hyvinkin tulostusmerkinnällä mekko. Kirjailtu kimonot, kirkas tai tehnyt pitsiä Ne ovat myös vaihtoehto lomallesi asuja. Kun ostat kimono nuotin vaatteita olet ottaen tapahtuma. Pituus kimono on myös erittäin tärkeää.

Voit myös käyttää kimonoihin mennä rannalle tai uima bikinit tai uimapuku alla, se on erittäin hohdokas. Älä missaa kaikissa malleissa meidän galleria.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 40 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة