Yllään sarong alkuperäisessä muodossaan [KUVAT]

Yllään sarong alkuperäisessä muodossaan Nyt kun lämmin sää saapuu ja halu rannalle ja altaalle. Yksi olennaisista kohteita ranta ilme on sarong. Pareo palaa kaikkina vuodenaikoina ja näemme uuden vaatemallistoin kaikissa versioissa. Lisäksi sarongs voidaan toteuttaa monella tavalla. Jos haluat olla kuningatar rannalla tänä kesänä Näin punnita sarong hyvin omaperäisellä tavalla.

Joten kesällä 2015 monet yritykset ovat yhdistäneet joukkoon eri malleja pareos. Pareista voi olla sileä tai kuvioitu. Sileä parit ovat yleensä yhdistetty bikinit ja uimapuvut tulosteita, ja tulostaa tehdään parit kiiltävä muoti kylpy tai samalla kuviolla. Vaikka tietysti voit yhdistää erilaisia ​​kuvioita, mutta kun ne ovat jonkin verran väriä yhteistä.

Mitä ei yleensä tiedä, että sarong, sen säännöllinen ja usein suuria, Se soveltuu käytettäväksi monin eri tavoin. Vuodesta perinteisin kaikkein luovia tapoja, sinun täytyy vain käyttää hieman mielikuvitusta. Sarongs kukka tulosteita ovat päähenkilöt 2015 uimapuvut kokoelmia, joihin kuuluvat myös etnisten tyyliin.

Jos haluat käyttää sarong perinteisellä tavalla Voimme sitoa päät pituuden yhden osapuolen saamiseksi enemmän tai vähemmän pitkä hame viilto jalkaan. Voit myös pukeutua sarong mekkona, että sinun täytyy laittaa sarong eri puolilla kehoa (kainalonalukset) ja tartu päät ja tee solmu edessä. Toinen vaihtoehto on sitoa pareoon niskan taakse. Vuonna Galleria näet kuinka puettavat. Toinen Helpoin tapa on kuljettaa risti suoraan päihin kaulan pareo, voit ympäröidä päät saavuttaa tyylikäs punos. Vaihtoehtoisesti voidaan jakaa vastaavia vartalon eteen, kiinnittämällä kulmat pään takana, ja vastaavat syöttö jalkojen alle ja sitten sitomalla lantion, tuloksena on mono- tai housut rannalla.

On sarongs jotka ovat jo muotoiltu hame tai housut, joten ne ovat jo tehneet tietä. On monia tapoja käyttää sarong ja jopa pyyhe voidaan käyttää näissä tapauksissa on parempi ottaa molemmat. Yksi tapa ja toinen pyyhe käyttää sitä. Ostaessaan sarong valita suurissa malleissa, niin saat luoda paljon tapoja. Mikäli yhdistäminen pariksi lyhyt, valita malli, jossa hapsut, joten voit ottaa niin lyhyt hame.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 13


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer