Näppäimet varten boho chic tyyli [KUVAT]

Näppäimet varten boho chic tyyli. Yksi tyyli, joka on vallinnut tämä talvi on boho tyylikäs, mutta keväällä jäävät myös trendi. Boho tyyli ei ole helppo määritellä, mutta hyvin tunnistettavissa. Se on sekoitus useita tyylejä: hippi, grunge, boheemi, vuosikerta, etnisten, folk ja maan&# 8230; Kuuluisia eivät ole epäröineet tehdä boho chic tyyli. Tähteä kuten Kate Moss, Sienna Miller, Charlotte Gainsbourg, Kate Bosworth&# 8230; EllaHoy huomaa avaimet boho chic tyyli.

Tuoda tyylikäs boho tyyli meidän tarvitsee vain katsoa joitakin muotimallistoja, kuten mango tai Zara, niihin löytyy erilaisia ​​imartelevaa vaatteita .. Sillä boho tyyli on hyvin on luotava yhteensä ulkoasua tämän tyylin, ei kannata vain lisätä yhden vaatteen muotoilu. Fringed vaatteet ja asusteet auttavat saamaan että boheemi kosketus pyrimme. Hapsut nähdä niitä mekkoja, puseroita, ylhäältä, laukkuja ja saappaita. Balilaistyylinen vaatteet myös auttaa luomaan boho tyyli. Valitse takit, toppeja tai Kirjontapuserot ja etnisten tulosteita. Toinen osa, joka auttaa meitä ovat liivit hiukset, valitse malleja musta, ruskea tai valkoinen. Liivit valkoiset hiukset paremmin kirjonta. Sillä talvivaatteet, takkeja ja lampaan vaatteet ovat täydellisiä lopettaa pois boho tyyli.

Kukkakuvioinnit ovat välttämättömiä boho chic tyyli. Bet pukeutunut kukkapainatus laaja tyyli talvella ja ruska. Pitkä löysä sifonki mekkoja kukka kuvio ovat myös ihanteellinen, valitse malleja v-kaula yksityiskohtia ja tupsut. Tällainen mekkoja voit yhdistää joitakin cowboy saappaat tai reunustama saapikkaat. kesällä pitkät valkoiset mekot kirjailtu ibizalaisesta hippejä Aires on vaate voi olla huomaamatta kaapissa, jos haluat käyttää boho ilmeen. Kimonot ovat ihanteellisia boho tyyli, että jos valitset mallia etnisten ja kukka tulostaa reunustama loppuun. Talvella parempi valita ponchoihin etnisiin tulostaa villaa tai, jos he tekevät paljon paremmin hapsut.

Lisäravinteet myös auttaa meitä täydentämään boho tyylikkyys. Valitse sormuksia, kaulakoruja ja korvakoruja balilaistyylinen tehty hopea. Voit väärin koruja, koska boho tyyli voi kestää useita paloja. Kultavarannoistaan ​​muita tyylejä. Käsilaukut voi olla tyylikäs ruskea mokka olkalaukku pitkät hapsut tai malleja. Bombonera laukut musta nahka ovat myös täydellinen niille näyttää. Muista, että boho tyyli vaatteet pitäisi koskaan säätää, on parasta olla löysä ja virtaa. Tutustu kuvagalleriaan nähdä ulkonäkö ja vaatteita boho tyyliä.

Millainen on tyyliä kastike? [TEST]

Kysymys 1 10

Mikä on suosikki merkki?

Zara

Louis Vuitton

Mikä on brändi?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة