Vintage style naisten muoti: Ostokset menestys

vaatteet vintage style ovat intohimoisesti muodin uhreja ja inspiraation lähde muotisuunnittelijoiden. mutta miten Yhdistämällä vintage vaatteita senhetkiselle ilmeen? Vastaus ei ole yksinkertainen, koska henkilökohtaisen maun olennainen rooli valinnassa kunkin ilmeen. EllaHoy mutta tarjoamme yhteenvedon kaikista malleista ja tarvikkeet ja paras tapa tuoda tähän tyyliin. Ensimmäinen sääntö on aina &# 8220; Älä liioittele!&8221;. Kun se tulee vuosikerta luullaan, että kaikki voidaan sallia ja ei ole erityisiä sääntöjä, mutta se ei ole totta! Tässä muutamia vinkkejä ottamaan ilman pilkkaa, vaatteita ja muina aikoina ei mennä liian retro.

Miten valita vintage-vaatteet?

Vuosikerta vaatteita, kuten kaikki mekot encuentramos kaupoissa, sinun pitäisi yrittää ja katsoa huolellisesti, jos viallinen. Jos pidät vaatteita innoittamana muulloin ihastut optiset tai geometriset kuviot 70s, klassisen mustan leningit tai farkut Soihdutettu 60- tai kukkien 50 joka vie meidät paljon pidemmälle ajassa taaksepäin. Tarjous voi olla monenlaisia ​​alkuperäinen ansiosta monilla markkinoilla ja erikoisliikkeitä. Tai edes keksiä fetissi kappaletta muilta aikakausilta taitavasti sekoittamalla leikkaukset ja retro kuvioita muiden nykyajan. Perus niistä kotona voi olla ratkaiseva, kun yhdistämällä hippi helma tai farkkutakin 70 80 muuttamassa myyttinen kuvakkeet, että kun Brigitte Bardot, Audrey Hepburn. Kuuluisuuksia ovat faneja vuosikerta!.

Vintage Style muotiasusteet Näemme myös, että se kuvastaa. Jos puhumme kaulakoruja tai korvakoruja ja muita vuosikerta tarvikkeet, puhe on samanlainen pussit: ne ovat aina hyvin muodikas ja Ne voidaan yhdistää helposti, mutta ilman liikaa. Löydät tarvikkeet värikkäästi, helmistä tai puolijalokivet. Vuosikerta koruja on yleensä suuri, joten jos valitset vuosikerta maxicollar tarvitse luopua käyttämällä ranneketta tai lataa asetettu. Klassinen glamour ehkä rajoittaa, joten on parempi panostaa jotain huomaamaton ja ei liian iso. retro aurinkolasit myös taipumus olla suuria, joten ole varovainen valita niin, että ne ovat mukaisia ​​kasvojen muoto.

Ystäviä, ja sinulla on kaikki tarvittavat tiedot valita ulkoasua absoluuttinen trendi, mutta myös te tuo lisää yhden Vintage Style meikki ja vintage style kampaus, Paljon parempi! Oletko jo valinnut seuraavan kirpputorilla tai polku käymään? Muista, että vuosikerta muotia naisille Se on muotia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 7 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة