Naif tavalla: naiivi tyyli uudistuu

Voimme määritellä Naif tyyliin kuin viaton, kalpea, vaaleat värit, jossa kirjonta, pitsi ja kontrastit huonosti määritelty, ovat kiistaton toimijoita. Suuntaus, joka varmasti aiheuttaa kohua Street Style. Tänään EllaHoy kerromme teille kaiken Naif tavalla: naiivi tyyli uudistuu, niin osaat hyödyntää tällä kaudella.

Naif muoti

Naif tulee ranskan sanasta 'naiivi', joiden merkitys on &8220; naiivi&# 8221;. Tämä tyyli on peräisin taiteellinen suuntaus, jossa värit sekoittuneena vapaasti, kontrastia haalistuneet ja naiiviutta ja spontaanisti teki ulkonäkö.

naisellisuus ja viattomuus Ne ovat sen tunnusmerkkejä, jättäen tilaa aistillisuus ja rohkeus hieman ujo. Ulkonäkö puhtaan makeutta luoda näyttää vaaleanpunainen on hänen suuri liittolainen.

Naif tyyli on pääasiassa tunnusomaista se kuljettaa vaatteita pitsi, hienovarainen kalvot, romanttinen puserot leikattu puuvilla pukeutuu vaaleat värit ja merkitty hikinauhat ja sukat. Vintage style se ehdottaa, Oxford kengät ovat edullisia, ja satiini keksii itsensä uudelleen.

Naiivi tyyli uudistuu

Look valkoinen mekko pyöristetty kaulus hienovaraisia ​​leikkaus midi pitsiyksityiskohdat, täydennetty yksinkertaisia ​​köysi sandaalit ruskean sävyjä. Tai muotoilu Yhteensä vaaleanpunaisia, villapaita röyhelöitä yläosassa luoda äänenvoimakkuutta ja tohvelit urheilullinen valkoinen. Viattomuus yksinkertaisuus sekoitetaan tasan antaa elämän näyttää kuin nämä.

muotoilu naiivi tyyliin myös tärkeä rooli. Dede antaa vaikutelman pieni järjestetty, jossa ilma- luonnollinen ja rento. Sileä ja ilman suurempia koriste antaa ulkonäköä katseet kestää. meikki Myös olemasta perustiedot ja vähemmän ladattu paremmin. Foundation, peitevoide, vaaleanpunainen sävyjä ja ripaus poskipuna, on enemmän kuin tarpeeksi päätteeksi muotoilu.

Lähde: Instagram @pamelametzgalan

Mutta sävy pysyy vaaleanpunainen ja vaaleita sävyjä, naiivi tyyli menee askeleen pidemmälle ja antaa hieman rohkea askel. Muotoilu ja mekko tummansininen planeetat kuviollinen sukat jotain paksu, mutta ei aivan, kirkas pinkki kukkaro ja vuosikerta lasit pyöristetty. Kaikki unohtamatta farkut kimono nyökkäys Japanin estetiikkaa.

Tyyli verran I aniñado mutta hyvin hienostunut jossa minihameet tullut olennainen, leningit ovat ystävällisiä baby doll, vauvan kaulaa, kun lento vaatteiden lisää tätä halo lapsi viaton. Pussit ovat pieniä, nahkaa tai suorakulmainen muoto, hatut tarjota retro piste ja röyhelöinen valkoiset sukat korostaa, että puhtaus. Muita tietoja, jotka lisäävät ulkoasun pitäisi olla vaalean sävy, ja muistaa tanssija tyyliin.

Lyhyesti, tyyli varten makea ja flirttaileva nainen joka haluaa lähettää romanttinen ja yksinkertainen ilmaa. Ja sinä? Jo olet vietteli Naif tyyli?

Saatat myös olla kiinnostunut: Maxiblusas: Käyttämällä pitkiä paitoja tyylillä [KUVAT] ja metalli Kengät: Kuinka yhdistää yötä päivää [KUVAT]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho