Blake Lively tarjoaa toisen raskauden kanssa näitä upeita ulkonäkö

Blake Lively tarjoaa toisen raskauden kanssa näitä upeita ulkonäkö. Blake Lively ja Ryan Reynolds odottavat toisen lapsen. Näyttelijä, joka tuli tunnetuksi ansiosta Gossip Girl -sarjan ja nykyisin yhä vertailukohtana tyyliä. Kohokohtia varsinkin punainen matto ulkonäkö tai loma, eli gaala asuja. Vauva kolahtaa ei ole liian havaittavissa, mutta näyttää oudolta Blake ja toinen äitiys asu. Löydä parhaat näyttää Blake Lively Äitiys!

Näyttää musta ja valkoinen

Yksi hänen viime julkisia esiintymisiä, näyttelijä on sported olkaimeton mekko mustalla nahalla korsetti ja kiiltävä kultaseni pääntie. Yllään pitkä hame midi useita kerroksia valkoinen tylli, jotka antavat paljon volyymin ja 3D kirjailtu mustaa nahkaa kukkia Carolina Herrera. Alkuun muotoilu siihen liittyy minimaalinen sandaalit, musta manikyyri ja painiketta korvakorut sävy.

Blake Lively vasen kaikille sanaton punaisella matolla Cannesissa 2016 kanssa maxi mekko turkoosinsininen. Se on chifonkimekossa epäsymmetrinen pääntie useita verhot, pitkä häntä, etu- ja kirjailtu paljetein koristeltu Versace viilto. Mekko sopii kuin valettu ja varovasti merkitsee sen alkavaan vatsa.

Mekko kanssa kimalle

Kuka sanoo, mikä paistaa ei ole raskaana? Kuuluisa näyttelijä uskaltanut merenneito leikata mekko nude paljetteja ja glitter Atelier Versace. Mekko on lencero tyyli ja yllään hyvin seksikäs muotoilu avoimia raidat. Lisäksi hän on merkitty hänen kaunis raskaana masu.

red Monkey

Apinat ovat yleinen suuntaus, ja Blake on aina muodissa. Esittämisestä elokuvan näyttelijä päätti käyttää apina punainen intohimo, jossa leveä jalka, hyvin ohut hihnat, V-kaula, syrjään silmukka ja kangas yksityiskohtaisesti epäsymmetrisesti housut. Yksinkertainen tyyli, mutta erittäin mairitteleva.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 98 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer