Työhaastattelu Skype: 10 Vinkkejä menestykseen


  Näinä aikoina se on erittäin vaikea löytää työtä, joten haastattelut olisi tullut suurta hetkeä. Voit tehdä tämän, meidän täytyy valmistautua joitakin näkökohtia, kuten ulkonäkö tai meidän ryhti istuessaan. Kuitenkin viime vuosina ne ovat yhä kuulustelujen lukumäärä Internetin kautta, jolla on hyvät ja huonot puolensa. Joko niin, annamme 10 vinkkejä menestyä työhaastattelussa Skype.

  löytää

  Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on löytää mahdollisimman paljon tietoa yrityksestä te on ehdottanut haastattelussa. Ei vain heidän tilanteestaan ​​tai alalla vaan myös työntekijöiden määrä heillä on ja toiminnoista ja hankkeista, jotka ovat tehneet toistaiseksi. Tämä on erittäin hyödyllistä tietää, miten vastata useimpiin kysymyksiin, jotka saavat sinut ja tietysti myös havaitsemiseksi epäluotettava haastattelut.

  Kymmenen hyvää verkkoyhteyden

  Internet joskus soittaa temppuja meitä, ja siksi kannattaa ennakoida. Jos sinulla on kannettava tietokone, tarkista missä talossa on paremman yhteyden ja siellä haastattelun aikana. Tosiasia on, ettei tarvitse olla tilalla jatkuva palvelin kaatuu keventää prosessia ja saada sinut antaa paremman vaikutelman.

  Hoidat ulkonäköä

  Tietenkin, ulkonäkö on ratkaisevaa, kun ruvetaan tekemään hyvän vaikutelman. Haastatteluissa Skypellä meillä on etuna, että me vain nähdä alkuun, mutta jotkut ihmiset tekevät virheen valita oikea ilme puoli, eli primping vain vyötärö mukavuutta. Yrittää korjata koko jos et halua tarvitse nousta jossain vaiheessa ja löytää kakku, josta aiheutuu luottamuksen.

  pyrkii hiljaisuus

  Haastattelu ihmiset kävely takanasi tai huutaa lapsille Se antaa erittäin huonon vaikutelman. Etsi hiljaisessa ympäristössä, jossa ei ääniä kuullaan, sulje ovi ja pyytää koskemasta teille jonkin aikaa tarvittaessa.

  Luo ihanteellisen ympäristön

  Haastattelussa Skype ei vain he voivat nähdä sinua, mutta myös kaiken taaksesi. Jos huone on sotkeutunut antaa vaikutelman, että olet sekava, kun ottaa siisti ja yksinkertainen tausta sinä teet niitä nähdä, että olet perfektionisti ja joka tykkää asiat hyvin.

  Tarkista mikrofonin ja kameran

  Ennen haastattelua varmista, että sekä mikrofoni ja kamera toimivat kunnolla, ja aseta ne sopivalle etäisyydelle. Jos kameran avulla voit myös etsiä sopivassa kulmassa kaapata paras puoli.

  olla ajoissa

  täällä mitään tekosyitä liikenneruuhkat, joten sinun täytyy olla täysin ajankohtainen. yrittävät päästä muutama minuutti ennen Käynnistä tietokone ja nähdä, että kaikki toimii täydellisesti.

  Myy itsesi

  Skype pelaat se etu, että ne eivät ole suoraan kasvotusten, niin tunnet paljon rennompaa. Kuuntele tarkasti kaiken haastattelija kertoo vakuuttaa hänelle, että olet paras valinta oman yrityksen, osoittaa saavutuksia.

  Älä mene ympärillä pensas

  Ei hyvä sinulle pysyä hiljaa koko ajan, mutta myös se on sinulle yhden puhut keskusteluun. on vastasi lyhytsanaisia kaikki mitä kysyä, niin älä sano enempää kuin on välttämätöntä, koska voit pakokaasun kärsivällisyyttä haastattelija.

  hymyilee

  Hymy on universaali kieli, ja joka hallitsee houkutella kaikille. Hymyilee aikana haastattelussa ja yrittää positiivinen Aina. Toinen henkilö voi nähdä, miten olet henkilö, joka ei kohdistu mitään ongelmia kriisitilanteessa by toivo näytteitä. Voit tehdä ne soittaa sinulle heti!


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  59 + = 67


  Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron