Campanadas 2016: julkkisten ja ohjelmointi kunkin ketjun

kellopeli Se on yksi kaikkein odotettavissa hetkiä jouluohjelman. Ketjut vedonlyönti julkkikset erottaa comiéndonos vuonna rypäleet Puerta del Sol. Anne Igartiburu vuonna La1 tulee kaverit MasterChef, kun taas antennin 3 vetoa klassinen, Cristina Pedroche ja hänen pukunsa. Mutta siellä on enemmän. Kuukausi lähti joulu ja nyt on aika aloittaa valmistelut ja valitse kuka syöt rypäleitä, se on yksi niistä.

Merkittävin poissaolija on Ramontxu. Myyttinen esittelyyn, joka oli itse viime vuonna hänen viitta, ei siinä tapauksessa, Puerta del Sol -aukiolla. Mutta hei, ketjut ovat jo julkaissut valittu nimi ja näet, että siellä on paljon tuttuja kasvoja.

TVE

TVE on vahvistanut, että Anne Igartiburu, klassinen, säestää Pepe Rodríguez ja Jordi Cruz, Masterchef valamiesten ja palautettava kelloja toista vuotta, tällä kertaa ilman Samanta Vallejo Nájera. LA1 on aina katsotuin ja varmasti tällä kertaa se tulee olemaan. Iskun 2015 olivat 1, jossa 6.531.000 katsojat ja 45%, katsottu eniten viimeisen kolmen vuoden aikana.

sillä välin antennin 3 vetoa toinen klassinen. mekko Cristina Pedroche. De Vallecas nostaa rimaa vuosittain. Viime vuonna hänen pukeutua pyyhkäisi ja katso mitä tapahtuu tällä kertaa. Kumppanisi Chicote, joka nähtiin myös viime vuonna Andrea Ropero La Sexta).

Telecinco

Telecinco, ja neljä, kuten nähdään sekä, on valinnut Lara Álvarez (Perhe, GH 48 h) ja Carlos Sobera (Triumphing jossa ensimmäiset treffit) hylkäämään vuoden Puerta del Sol de Madrid. Lähtökohtaisesti pitäisi olla kolmas vaihtoehto.

LaSexta

Lopuksi LaSexta Hän on rekrytoinut Frank Blanco joka tänä vuonna toistuu Puerta del Sol. "Se taas yhteistyötä Zap" ennen meitä muutama päivä sitten. Ja se on ensi Irene Junquera. Heillä on kaikki mahdollisuudet olla viimeinen jakaa.

Ja te, Oletko jo miettinyt kuka otat rypäleitä tänä vuonna?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo