Matemaattinen arvoitus että sekoaa sosiaalisten verkostojen

Uskallatko tämän matematiikka palapeli joka hulluksi sosiaalisten verkostojen? Koska jos teet sen et voit tuntea hyvin tyytyväinen, koska on olemassa paljon ihmisiä, jotka eivät voi hänen kanssaan. Tapa on hyvin yksinkertainen: ongelma esitellään neljä yhtälöä ja jälkimmäinen puuttuu vastaus. Näemme kolme erilaista kukkia ensi silmäyksellä. Sieltä sinun täytyy pystyä saavuttamaan summa. Jokainen kukka on useita niin jätät tilit. Uskallatko haastaa?

Ulkonäkö voi pettää, ja Facebookin käyttäjien rikkoa pään takia uuden matemaattisen arvoitus, joka on monimutkaisempi kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Kokeile, ja jos näet, että et voi voittaa sen, annamme sinulle muutamia vihjeitä selvittää. Varmasti se on hyvä muisti liikuntaa tai kun on matkustaa ja en tiedä kuinka tappaa tuntia.

Se voidaan ratkaista edelliseen kappaleita? Toki. Tiedätte mikä on tulos? Tule annamme melkein ratkaisu. Kukin punaiset kukat se olisi 20 (Koska kolme niistä yhteensä 60). Jos yksi punainen ja kaksi sinistä yhtä kuin 30, sininen kannattaisi 5. Nyt voit mennä yksin, ja jos lapsi pyytää apua, jos sinulla on, koska tämä on tehokkaampi kuin työkirjan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة