Cristina Pedroche, päähenkilö 2015 Campanadas [KUVAT JA VIDEO]

Bell antoi cristina Pedroche. juontaja Zap on tullut eniten kommentteja sosiaalisia verkostoja ja baarissa esittämisen jälkeen kellot LaSexta, jossa Franck White, läpinäkyvä mekko, joka osoitti pois hyvin poistaa kaikki alusvaatteet. Gamble maksettu pois, koska ketju on saavuttanut parhaimmillaan hahmo historiassa. Vallecana, uskollisena, on vastannut kommentit kanssa "Ayy, jonka olen sidottu poikasen". Hyvin mukana Cristina.

Kun pari päätti LaSexta Franck Blanco ja cristina Pedroche sabçía ole varma, että heidän kellot olisivat niin korkean profiilin. Eikä sillä he olivat korkeammat, mutta koska ne ovat olleet selkeämpiä kuin koskaan. ansiostaan trasparencias emäntä käytti hänen puku. Totuus on, että jäljellä mitään mielikuvituksen varaan. Hän katseli ympärilleen. Jotain, joka kiinnitti kaikkien katsojien jotka olivat vaihtaa kanavia, mitä oli muissa ketjuissa, piti Pedroche.

De Vallecas valitsi mekko hyvin uskalias ja viettelevä Charo Ruiz jossa mielikuvitus ei olisi olemassa, vain kalvoja ja aukkojen välillä pitsiä, sifonkia ja pilkkominen, iloksi kaikille katsojaa. ja Käyttäjille sosiaalisten verkostojen, niiden kuvia ja parodioi kierrätetään mobiili ensimmäistä kertaa sitten 2015.

fantastinen yö Anne ja ramonchu

Muualla ketjujen ollut yllätyksiä. 1 Espanjan TV, kanssa Anne Igartiburu ja paluu Ramón García, jälleen ketjun kanssa suurimman yleisömäärän Uudenvuodenaatto kelloja. Kaikkiaan 6.531.000 katsojat (45,6%) ja sen jälkeen tarkka minuutti (00: 00h) ja Chimes verrattuna 6095000 (42,7%) vuonna 2013. Toinen vaihtoehto oli Telecinco ja Hänen Chiringuito Pepe lähes kaksi miljoonaa katsojat (1957000), mikä johti keskimäärin osuus 13,6%. kun taas antennin 3 Hän putosi neljänneksi, niiden huonoimmat, jossa Carlos Sobera eikä syvään uurrettu Anna Simon.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta nähdä trasparencias on Pedroche voit tehdä jan galleriassa tai video. Kuvat, jotka ovat jo osa historiaa Nocheviejas Espanjassa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة