Hyvää äitienpäivää kukkia: Mitä ostaa? [KUVAT]

Lahjat Äitienpäivä: Merkitys Flowers. Oletko ajatellut äitisi antaa joka kukkia? Sitten sinun luovuta merkityksiä osua oikeaan kukan hänelle.

Sen yhteydessä Äitienpäivä, ei ole parempaa lahja kuin kaunis kukkakimpun. Mutta on monia vaihtoehtoja, joista valita, mistä hieno kuva, että useimmat lapset voivat tulostaa ja väri, kotitekoisia kortteja Äitienpäivä, matkan, rentouttava kokemus ..

Mutta joukossa niin vaihtoehto yksi toistuva lahjoja on mukava kukkakimpun. Mutta mitä valita? Siksi on suositeltavaa kuulla henkilöstöä kukkakauppias mikä on sopivin kukka antaa äitisi tärkein nainen elämässämme. Ja se on, että riippuen valitusta kukka se lähettää tai toisella merkitystä. Siksi tehdä virhe ja antaa äitisi riittämätön kukka, et voi vain viitata kukkakauppias lisäksi, sinun kannattaa katsoa läpi seuraava tarkoitti, että olemme valmiita sinulle.

Merkitys kukkia

  • Rosas. Nämä kukat aina Ne on yhdistetty äitiyteen, Siksi se on täydellinen valinta, jolla yllättää madre.Antiguamente, ruusut pidettiin pyhänä ja liittyivät kreikkalaisen jumalattaren Isis, nähdään ihanteellinen äiti. Mutta löydämme erilaisia ​​ruusuja, ruusut ovat armon, tyylikkyys ja arvostusta äiti; vaikka keltainen symboloi ystävyyttä ja onnellisuutta.
  • punainen jasmiini. Toinen vaihtoehto on yllättää äiti tämän tyylikäs kukka. merkityksensä herättää hyväilee, arkuus, rakkautta, joka lopulta on pohjimmiltaan suhde äidin ja hänen lapsensa.
  • tulppaanit. nämä Ne liittyvät yleensä uuden elämän, uusiminen ja kevään tuloa. Se on yksi tärkeimmistä vuodenaikojen kukkien tulossa yksi täydellinen tapoja kehittää kukkakimpun lahjaksi äitienpäivänä.
  • liljat. perinteisesti Tämä on kukka liittyy pääsiäisenä, mutta usein käytetään myös äitienpäivänä. Jos päätät antaa äidillesi kimpun liljoja voit aina yhdistää sen muita kukkia, kuten esimerkiksi valkoinen liljat, tulos on ihanteellinen.
  • orkideat. Kehitysmaissa, kuten Kiinassa, orkidea kukka Se on symboli monet lapset, hienostuneisuutta ja kauneutta äiti. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on sen eksoottisia orkideoita unohtamatta tietenkään sen tyylikkyys. Mikä olisikaan parempi siis antaa äitisi kimpun orkideoita? By
  • lilas. Edessämme eräänlainen tyylikäs kukka, joka symboloi rakkautta, tässä tapauksessa pojan äidilleen. Siksi on myös vaihtoehto, että sinun pitäisi arvioida tällaisen erityinen päivä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 35


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة