Isasaweis kastaa hänen ensimmäinen lapsi, Matthew

Isasaweis kastaa esikoisensa Matthew. Isabel Llano, paremmin tunnettu maailman Internet ja televisio Isasaweis, äskettäin nimetty hänen esikoinen rakkaassa kotimaassaan, asturias. seremonia se oli perhe ja hyvin intiimi. Church of San Julian de Somió, sijaitsevat Gijón, jossa se käytiin uskonnollinen juhla, Koko perhe muutti ravintola Table, muutaman kilometrin päässä Asturian kaupunki. Siellä he jakoivat äiti, Isä Rodrigo Álvarez, isovanhemmat, yhdessä lähimmät sukulaiset, loistava iltamat.

Matteus, vanhin poika Isabel Llano Rodrigo Alvarez on kastettu Gijón runsaat kuusi kuukautta. Seremonia oli yksinkertainen, osallistui lähisukulaisia ​​ja lounas Se pidettiin ravintolassa lähellä Villa.

Isasaweis on tullut koko asiantuntijana kauneus ja keittiö koska hän julkaisi ensimmäisen kotivideo Internetissä. Hänen menestyksensä ei enää kasva. On kaikkien tiedossa sosiaaliset verkostot, Hän on näytellyt omassa TV ja jopa hänellä on varaa. Se on käytännön opas neuvoja niille, jotka eivät voi käyttää verkkojen verkko.

bloggaaja Hän on myös käyttänyt kokemus äiti antaa meille vinkkejä imetys hänen verkkosivusto, isasaweis.com, joka osoittaa meille kiinnitin varsinkin imetys ja sacaleches hän käyttää. Epäilemättä Rodrigo Mateo ja voi valittaa Isabel, on koko valettu madraza.

toinen äiti VIP joka äskettäin myös nimetty hänen tyttärensä Alejandra oli Chayo Mohedano. Seremonia järjestettiin naapurustossa latinalainen sisään Madrid ja he voivat nähdä monia tuttuja kasvoja.

Tämä on vuosi Kasteen julkkis lapset ja kuninkaallisten perheiden, kuten kaste Twin pojat Tanskan prinssi.

Kun kyseessä on Espanjan kuuluisuuksia, kaikkein utelias 2011 oli ristiäiset tytär David Bisbal ja Elena Tablada viime keväänä. pieni hän Hänet kastettiin vuonna miami hänen groomsmen poikkeus, Alejandro Sanz ja Raquel Pereda, laivassa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 47


Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة