Han ja Aritz sekä GH16, ovat dating talon ulkopuolella

¿Rakkaus talon ulkopuolella tai laatikon asetettu? Vaikka kukaan ei antanut penniäkään heille, näyttää siltä, ​​että suhde Han ja Aritz on juoksutettu ulos talosta Guadalix de la Sierra. Pari kokoontuneet GH16 oli aina hyvin hellä sisällä, mutta ei tullut varmentaa rakkautta. Kuitenkin, kun ulkopuolella, Baskimaan hylkäsi Kiinan, mutta nyt näyttää siltä, ​​että se ei ole. Toistaiseksi on jo yksinoikeudella lukemat.

Go sorpresón olemme lehtiä keskiviikkoisin. Aritz vahvistaa suhdettaan Han"Haluan olla hänen kanssaan, se antaa minulle suuri ilo ja tuoreus" tasokkaalla lausuntoja lukemat. ¿Rakkaus tai pastaa?

Lähetyksen aikana olemme nähneet lukuisia taistelee näiden ottelijat tulevaisuuden niiden 'mitään suhdetta'. He eivät ole ottaneet että poika, jonka kanssa hän jakaa kaiken "Peiton alle" Itse asiassa, hän ei tunne mitään häntä. Aritz ajatteli huudot olivat Han "Puhdas teatteri" ja lisäksi ne olivat täysin perusteettomia, koska hän oli jättänyt "hyvin selkeä asioita." Mutta tämä kuuluu jo menneisyyteen.

"En välitä mitä sanot. Olen hyvään aikaan, niin mitä helvettiä! ", Aritz on sanonut 'lukeminen', ja tunnustaa, kuinka tärkeää on, että hänelle Han. "On hänen kanssaan, että halusimme olla. Se antaa minulle suurta elämäniloa, paljon tuoreus&# 8230; Minulle, joka on "etikkaa. Näemme, jos ensi perjantaina eivät tunne, että Deluxe ja tehdä laatikko tämä outo suhde.

Ulos kaapista

The 'hattu kaveri joka hävisi loppuottelun GH16 vastaan ​​Sofia kertoo myös ohjelma on auttanut häntä paljon ilmaisemaan tunteitaan; mutta kuten hyvä "mies", tämä voitto johtuu pääasiassa sen uuden kumppanin: "Han Olen hyvin rauhallinen ja luonnollinen. Olen tarjous hänen kanssaan, saan ja annan mennä. " He ovat myös vahvistaneet hänen ihastus: &# 8220; Olemme erittäin onnellisia yhdessä&# 8221;.

Mitään, olemme erittäin tyytyväisiä ja toivottavasti viimeinen niistä paljon. Vaikka tämä squeaks meille hieman. Aika ajoin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer