Anna Simon rakastunut kamera “Tallennettu” [KUVAT]

Anna Simon rakastunut kamera "Tallennettu". TV-juontaja on veistetty paikkansa televisiossa ryhmässä Antena 3 ja työ ei ole, vaan se, että sen lisäksi, että sen oma ohjelma Florentino Fernández ja yhteistyötä osuma muurahaiskeko, Anna Simon myös hänellä on ollut aikaa löytää rakkaus dehind kammiot. Viikko ilmestyvä valokuva, jossa juontaja näyttää hyvin karamellisoitua Marc González kameramies Ohjelmassa työskentelevien Évole Jordi, yksi tärkeimmistä syyllisiä, jotka tekivät tämän suhteen tuli ilmi.

Anna Simon jälkeen julkaistua ohi "juuri nonsense" ja "Toinen Movida" ohjelmia, jotka toimivan Florentino Fernández ja Dani Martinez, joka seurusteli Cristina Pedroche mutta mursi sen jälkeen kahden vuoden suhde, ja niin se on yhteinen kameroille.

semana lehden Se on vastannut julkaisemalla kuvat jossa Anna Simon ja hänen uusi kaveri, Marc González, on kaikkein hellä. Juontaja on aina ollut hänen yksityiselämänsä hyvin harkinnan mutta se ei ole estänyt kamerat näytä ymmärtävän heidän suhteensa, ja että itse Jordi Évole, johtaja ja joukko "pelastuu", ja Hän pudotti uutiset Tämä dating muutama viikko sitten.

22. helmikuuta, Jordi Évole tuli suora mennessä puhelin että ohjelma Anna Simon ja Flo keskustella vuotispäivän ohjelmansa, ja sen jälkeen vastaamalla kysymyksiin toimittaja, hän alkoi puhua miten hyvä se oli hänen tiiminsä, ja täten paljastui nimeä Marc González. Viitaten tämä nuori toistaiseksi tuntemattomia, Jordi sanoi ilkikurisesti: "Kaveri, joka putoaa kamera aina" tallennettu "ensimmäisestä päivästä lähtien, Marc González. On ilo työskennellä, mielestäni sinun tunne häntä, etkö Anna? ". Edessä niin ansa, Anna Simon muuttui punaiseksi ja käveli pois sanomalla"Luulen kyllä, jotkut puolueen". Ja ajattelematta kahdesti Jordi Évole, ennen kuin tällainen vastaus, hän sanoi: "Mitä olet jo lähtenyt?", jotain, joka teki epäilty, että niiden välillä oli jotain enemmän kuin ystävyyttä.

Siksi voimme sanoa, että Anna Simon on erittäin hyvä hetki hänen elämänsä välillä hänen ohjelma kuudennen mukaan iltaisin "Niin me," hänen yhteistyö "El Hormiguero", joka on yksi ehdokkaat Iris Awards 2013, ja uusi suhde toivottavasti kestä kauan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi