Irma Bule: laulaja joka kuoli purrut kobra [VIDEO]

järkyttävä ja traagisia uutisia saapuu Indonesiassa. Siellä, laulaja Irma Bule, of 29 vuotta, kuoli viime 3 huhtikuu jälkeen kobra purra konsertissa. Luit oikein. Bule tunnettiin käyttämällä käärmeet hänen osoittaa, hyvin yleinen käytäntö maassa, mutta tällä kertaa se päättyi tragediaan, kun laulaja vahingossa astui polvi king Cobra.

Kaikki ei ole kiinnittää katsojan huomion. Joskus se on vaarallista ja jopa tappava. Koska se on käynyt laulaja Irma Bule 29, joka kuoli 3. huhtikuuta jälkeen kobra purra konsertin. Mitä tapahtui?

video

Näyttelyssä järjestetään kaupungin Karawang, maakunnassa Länsi-Jaava, laulaja astui mukaan Loukkaantuminen kuningas kobra. Eläin, käärme charmer oli otettu uurnan, juuri ennen, reagoimaan hyökkää. Cobra hampaat oli vielä pistänyt annoksen myrkkyä, maksu kykenee tappamaan aikuisten elefantti.

Tyttö, joka kieltäytyi apua viehättävä ja kaikenlaista vastalääkettä, jatkoi laulamista 45 minuuttia. Silloin hän alkoi olla ongelmia: oksentelua, huimausta ja pahoinvointia. Lopuksi Bule romahti lavalla. Huolimatta nopeasta väliintulon pelastuspalvelut, laulaja hän kuoli sairaalassa.

Varomatonta Bule tähti maansa on maksanut kalliisti. Tarina, joka vie meidät kananlihalle. Ja se on, että joskus taiteilijoiden lavalla eivät tiedä mitä he tekevät, kuten tapahtui Enrique Iglesias ja kuuluisa drone. Levätä rauhassa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة