Anna Simon huolissaan sen ohuus

ohuus Anna Simon Hän osoittaa hänen viimeinen kuvia ja tv-esiintymisiä alkaa huolestua. Ja se, että jos jotain on luonnehdittu Mollet Se on olla reipas tyttö, hyvännäköinen. Koska palaamassa hänen kesäloma kiinnittää huomiota kuinka ohut että on, mikä on jopa aiheuttanut sosiaaliset verkostot alkavat huolehtia siitä. Juontaja ei ole vielä sanonut mitään.

Fyysinen muutos Anna Simon kesän jälkeen ja Hän herätti kiistaa sosiaalisiin verkostoihin viime syyskuussa. Mutta se oli nyt uudelleen, kaksi kuukautta myöhemmin, kun lähettämisen jälkeen valokuvan hänen Instagram valo hälyttää uudestaan.

Voit seuraajia Anna Simon Hän yllätti heidät paljon laihtuminen syytetään yhteistyökumppani Antena 3 Katsokaapa kuva hänestä ennen ja jälkeen.

Lisäksi se on myös huhuttu, että olisi voinut leikkauksessa vähentää rintaan, saatat kuitenkin pudottaa jälkeen terävä painoa, on myös muutettu kuppikokosi, mikä monille faneille oli kateus, ja varmasti myös hänen poikaystävänsä, Salvados kamera ohjelma.

Hän ei sano mitään tällä hetkellä, mutta hänen ystävänsä yhdessä. Ana Morgade, tuli puolustustaan ​​ja sanoi "syövät erinomaisesti ja on oikeus olla ohuempi, jos haluat". Jos hän on valvoa näyttää hienosti, mutta tiedämme, että näissä tapauksissa täytyy olla hyvin varovainen. Ei olisi ensimmäinen kuuluisa joutumasta tapauksessa anoreksia.

Entä sinä? Luuletko Simon on meneillään kyseisen operaation bikinit?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 81


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة