Tess Holliday: Malli aiheuttaa nude kurvikas

Tess Holliday, muoti-malli kurvikas Se on poistanut kaikki monimutkainen ja on aiheuttanut alasti. Ole hänelle. Kaikki näet on tatuointeja, koska ne ovat poistaneet kaikki vaatteet ja jopa meikki mukaan projektiin rippituoli kanssa valokuvaajan Scott Nathan Se aikoo nousta standardien naiskauneutta. Tess on plus-koon malli ja tunnettu tililläsi Instagram kertyy lähellä 200000 näköalat ja 410 kommentoimaan näitä kuvia.

Koko malli Tess Holliday (mitattu 1,65 metriä korkea ja jalassaan XXL koko vaatteille), aiheuttavat nude taistelemaan standardien kauneus. Joten hän jakoi Instagram tilille video, joka on osa hanketta &8216; Confessional&8217; Valokuvaaja Scott Nathan.

Näin hän riisuu ja meikki poistetaan liittyä hanke, jonka tavoitteena on torjua standardeja naiskauneutta. Ja että joka sanoo curvys malleja ei aiheuttaa alasti, sääntöjen muuttaminen kauneuden.

Tämä video koostuu 100 naista, välillä 11 ja 86 vuotta mukana kuvauksissa, jossa ainoa saamiaan ovat: Kuuntele musiikkia ja saa irrottaa silmät linssi. Tunnemme, että Tess on uskaltanut aiheuttaa tällä tavalla, koska ne ovat tehneet muiden curvys.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 48