Matías Prats ja Ruth Izcúe rikkoivat yhteisesti sovittuja suhdetta [PHOTO]

Suhde Matías Prats ja Ruth Izcúe päättyy yhteisymmärryksessä. vain kuusi kuukautta Se on kestänyt uusi suhde säilyy-esittäjä antenni 3 päätoimittaja samassa ketjussa, lähteiden mukaan, koska on hukkua Matías Prats viime päivinä julkilausumien Ruth Izcúe on haastattelu, joten molemmat ovat myöntäneet sekoittaa hyvää ystävyyttä enemmän.

Tässä haastattelussa El Mundo LOC, toimittaja sanoi asioita, kuten &# 8220; asun painajainen, olen kärsinyt pelko ja huoli minun fyysisen koskemattomuuden. Olen ollut kuusi valituksia ex. Matias tiesi olevan rinnallani huomaamaton tavalla ja osoittautui ystäväni ja minun uskottu. Kannatin ja auttanut&8221;, ja varmistaa, että &# 8220; halusin Matías Prats&8221; Hän pitää &# 8220; kunnioittava, viisas, älykäs, rakastava, antelias ja rakastava perhe&# 8221;.

Matías Prats: Entinen tyttöystävä kaikkia yksityiskohtia heidän suhteensa 11.12.2013

Entinen aviomies Ruth Izcúe yksityiskohtia hänen suhteensa Matías Prats. Muutama päivä sitten uusi tyttöystävä Matías Prats selitti hän erosi Valokuvaaja Fernando Sacristán painavista syistä ottaa tekemistä hyväksikäyttö, mutta lausuntojen mukaan paparazzi näyttää vihdoin Vanitatis se kiisti oikeudenkäynnissä, lisäksi tarjoaa kerrot ex-vaimonsa varma ei istu kovin hyvin: "Hän on aina ylhäälle. Ennen kuin tunnet minut, Hänellä oli suhde Andalusian tärkeää poliittista kuka se on 20 vuotta vanhempi kuin minä ja on viisi lasta. Olin sitten kosketti minua, jotka asuivat La Moraleja ja hankkia omaisuuksia koska meidän suhde on hyvin monimutkainen. Nyt se on kukoistanut tummin osa, jossa on ".

Uutiset kaveri ei halunnut puhua liikaa tästä uudesta tv idylli, mutta mukaan lausuntojen hän on antanut Vanitatis, "Näyttää siltä, ​​että kun epäilyt aloitti tämän mahdollisen yhteyden rangaista joku päätti puolestaan ​​klo 12 klo 9, joka on mitä kukaan halua".

Editori oli naimisissa aiemmin paparazzi Fernando Sacristán, jonka kanssa hän on poika 18 vuotta, ja tämä Hän oppi yllätyksenä kun hän näki kannessa lehden lukee tällä viikolla, pääosissa Sara Carbonero noin olla äiti, ja että hänen ystäviensä järjesti yllätys vauva suihku muutaman päivän, jossa uusi pari kävellen pääoman näyttävät sitten.

"Olin Panamassa ja on ollut erittäin yllättynyt, kun he kertoivat, mitä oli julkaistu. Erottaminen ei ollut helppoa vähään oli ongelmia ja hän on ollut niin hillitty, kunnes hänen ex-miehensä on kiinni hänelle yllätyksenä ", Hän on tunnustanut läheisen kuuluisaa Valokuvaaja lähde.

Lisäksi ex-vaimo Matías Prats, Maite Chacón, Se näyttää ottaa liian hyvin erottamisen jälkeen, viime kesänä oli pieni auto-onnettomuudessa, kun hän testasi positiivinen puhalluskoe.

Matías Prats odottaa saavuttaa, rakentamaan elämänsä Ruth Izcúe varmasti, ja jatkaa, joilla on hyvät suhteet hänen ex-vaimonsa jonka kanssa hänellä on kaksi lasta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 72


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo