Risto Mejide Laura Escanes nai tyttöystävänsä ja 20 vuotta [KUVAT]

Risto Mejide ja Laura Escanes He menevät naimisiin. Tai niinhän toimittaja sanoo Pilar Eyre tuttuun sarakkeessa lehden lukee. Journalistilla on epäilemättä ja varmistaa, että "Tiedän, että tämä uutinen tulee joka juorut lehden hän istuu kuin potku maksassa, mutta se on elämää", yksinomainen yhteys liikkuu välillä mainostajan of 41años ja kumppani vain 20 vuotta. Näemme, jos aikaa todistaa hänet oikealle.

Elämä jatkuu liian nopea Risto Mejide. Kuten toimittaja Pilar Eyre lehdessä lukemat, joka kuten useimmat juoru lehtiä ilmestyi keskiviikkona, tiedottaja ja 41 vuotta naimisiin pian mallin 20 vuotta. Eli, 21 vuotta nuorempi, mutta kun näyttää siltä, ​​että ikä ei ole ongelma. &# 8220; tiedän, että tämä uutinen tulee joka juorut lehden istut kuin potku maksassa, mutta se on elämää. "

Moment elämä hymyilee, että tuomaristo ulos poistetut kohtaukset, sillä romaanissaan X on yksi kaikkein myytyjen ja näyttää siltä, ​​että rakkaudessa kaikki on mennyt hyvin. Nyt on kysymys odottaa ja katsoa, ​​jos häät kahden vai ei. Mikä on vaihtoehto?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron