Julkkikset vammaiset: Menestynein [KUVAT]

Tänään kunnioitusta niille ihmisille, jotka rikkovat seinät. Vai ei kuuluisa, he ovat tietoisia siitä, että mieli on voimakas, joilla oli fyysisiä puute ja kiitos niiden ponnistelut voitaisiin ratkaista taitojaan. Kukin persoonallisuutta tämän luettelon on ylimääräinen kapasiteetti ja ihailtavaa. ne ovat kuuluisa että huolimatta vammaisuus Ne ovat saavuttaneet paremmuus alallaan. Kuka näistä henkilöistä olisitte halunnut tietää?

Me kutsumme vammaisia, mutta heidän jokapäiväiseen elämäänsä on osoitus siitä, että ne ovat tärkeämpiä kuin kukaan. Tänään tuo sinulle Luettelo kuuluisuuksia, jotka ovat kärsineet vamma joka ei ole estänyt heitä pääsemästä huipulle ammattiaan. Hyvä esimerkki seurata.

Stephen William Hawking

Fyysikko kosmologi ja tiedemies Britanniassa on yksi Suurin aivot maailmassa. Hän on nykyinen haltija Lucasian puheenjohtaja Matematiikka (Lucasian puheenjohtaja matematiikka) Cambridgen yliopistosta ja jäsen, Royal Society of London.

Hänen elämänsä leimasi fyysistä kärsimystä, joka alkoi polio Hän supistui vuonna 1913 ja jatkui erilaisten sairauksien, tapaturmien, onnettomuuksien ja toimintaa. Ensimmäisessä sairaus jätti pysyvän jatko: paljon ohuempi kuin vasen, siitä huolimatta, oikea jalka tuli mittapuu feminismi.

Stevie Wonder

Syntynyt nimellä Steveland Morris Saginaw, Michiganissa, vuonna 1950, Wonder tulee viides vuosikymmen yhtenä kaikkein tuotteliain taiteilijat musiikinhistoria, 35 albumit julkaistiin Yhdysvalloissa &# 8211; 28 suuri julkaistu tutkimus &# 8211; joiden liikevaihto on yli 72 miljoonaa kappaletta. Ja kaikki tämä huolimatta sokea. Se ei ole ainoa kuuluisan sokea mies, joka on saavuttanut menestystä.

Nick Vujicic

Christian saarnaaja, motivoiva puhuja ja johtaja elämän ilman raajoja, järjestö liikuntaesteisille. Hänen elämänsä oli täynnä vaikeuksia, koska hän oli syntynyt agenesis koostuu tri-Amelia jolle on tunnusomaista puute kolme vinkkiä, aseiden ja oikeaan alakulmaan.

Ludwig van Beethoven

Saksalainen säveltäjä. Syntynyt perheen Flanderin alkuperää, uransa esiintyjä oli äkillisesti keskeytyi seurauksena kuurous ei estänyt häntä on yksi suurimmista muusikoista historian herkästi, mistä on osoituksena tässä kirjeessä, että hän kirjoitti.

Pablo Pineda

Nuori mies Downin oireyhtymä, Hän voitti Silver Shell Paras miespääosa San Sebastianissa työstään Minäkin rakkaustarina jossa hän jakoi lavan Lola Dueñas, Goya-palkinnon tätä esitystä. Suunnittelija tällä samalla tauti on tullut myös hyvin tunnettu.

Mitä mieltä olet näistä tapauksista? Varmasti ovat esimerkkejä parannus olisi hyvin läsnä elämässämme, vai mitä?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 58


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer