Purificación García kevät / kesä mallisto 2016 [Kuvat]

Purificación García Kevät / Kesä 2016. Purificación García esittelee uuden malliston kevät / kesä 2016. Uusi mallisto tuo tyylikäs, tyylikäs ja hyvin tuore vaatteita. On vaatteita naiset hakevat hienostunut ulkonäkö ja neutraali väri tai elävänä. Sitten meillä on kaikki yksityiskohdat uuden kokoelman Purificación García P / V 2016.

Takit Ne ovat must kevätkauden. Purificación García luo malleja sekä urheiluun ja näyttää yli vaatteita tai mennä töihin. Esimerkiksi, pellava takki evasé sintsi viimeistely japanilainen manga, puite vyötäröllä ja taskut ja irrotettava huppu ja metalli, leikkuujätteiden saatavilla rikki valkoinen tai tummansininen; tai gabardiini teknisestä kankaasta korkki hihat ja etukappaleen joka luo tasotehosteen. Mennä töihin toimistossa ehdotamme suorat lyhyet takit ja bleiserit, kuten jäsennelty bleiseri pellavaa punaisella. Oman näyttää rakastamme valmis takki organdy kirjailtu kukkakuvio in-valkoinen väri ja tyyli kimono takki valmistettu kuteen guipur yhdistetyn alhainen ja holkin beige.

mekot Ne ovat yksi tähti kokoelmassa Purificación García erityisesti esiin sen malleja mekko puolue tai enemmän. Puolue on pitkä iltapuku Cady evasé linja, hihaton, jossa vene pääntie ja avoin takaisin koristeltu punainen solmio tai pitkä mekko in guipure kanssa olkaimeton kaula ja leikata kuvastua käsi ajaa alhainen, ja se sisältää kerroksen sävy lyhyet hihat ja sitoa sulkeminen sekä sininen. Sen jälkeen, kun linja pitkiä mekkoja, on kaksi erittäin houkutteleva mallia: pitkä mekko kaksivärinen kukka jacquard merenneito leikata ja keula yksityiskohtaisesti olkapäälle fuksia ja valkoinen ja pitkä mekko jan georgette laskostettu vaikutus kaksi kappaletta, halterneck ja takaisin löydettiin smaragdinvihreä.

Lyhyet mekot ovat erittäin tyylikäs ja hienostunut. Esimerkiksi raidallinen mekko ilman hihoja, V-kaula-aukko, ympäröity ja epätasaisesti rikki valkoinen, tai mekko krepatut kaksinkertaistuu olkaimeton kaula-aukko ja yksi hihna, joka on asennettu vyötäröllä ja virtaa vaipan, yksityiskohtaisesti sivukaitale oranssi ja epäsymmetrinen mekko joka yhdistää matt black ohukainen väri ja päähine satiini ohukainen, hyvin elegantti valkoinen. Jos haluat enemmän klassinen mekko on malli guipur kahden nuotin ruuhka pääntie, lyhythihainen leimahti, kartiomainen vyötärö ja levenevä helma ja kumartaa yksityiskohdat kontrastin vyötäröllä pieni aukko takana ja sulkemalla silmukka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة