Maisemointi kiviä ja kasveja: Kuvat tyylejä [KUVAT]

Maisemointi ideoita kivillä ja kasveja. Haluatko uudistaa puutarhasi tyyliin? sitten esitämme erilaisia ​​ehdotuksia viherrakentamiseen kivillä ja kasveja.

Maisemointi valkoisilla kivillä

Käyttö valkoisia kiviä on yksi vaihtoehdoista, joita sen esteettinen arvo Ne lähetetään ympäristölle kuin saada viihtyisä tila ulkopuolella talosi. Lisäksi valkoiset kivet ovat kestää hyvin ilmastonmuutokseen, Siksi ne voivat altistua sään pitkään ilman erityistä hoitoa.

Ottavat päätti sisustaa puutarhan valkoisilla kivillä on aika ostaa ja paikka. Yleensä nämä tyypit kivet myydään pussit 10-30 kiloa. Koskien syytä huomata, että asennus on hyvin yksinkertainen. Ensinnäkin, anna itsesi ohjaavat luovuutta. Valmistautuu sijoittaa ensin, maasto. Sinun täytyy tasoittaa maahan jättää täysin sileä. Aseta ruoho anti mesh ja sen päälle muodostettu kerros on noin 6 cm. paksu valkoinen kiviä. Yleensä tämän tyyppistä kiveä käytetään maanpinnan peittämiseen koska se yhdistää melkein kaikkia kasveja kuten esimerkiksi ovat kuivatut kasvit, ja muunlaisia ​​kiveä.

Nyt sisustus. Voit tehdä tämän sinun täytyy käyttää kaikkia mielikuvitustasi laittamalla ne esimerkiksi ruukuissa, polut, kukkapenkit tai reunat puutarhaan tai ryhmiin. Jos haluat tietää kaikki tietoja asetustekniikkaani ja maisemointi kiviä, älä missaa seuraavan videon olemme valmiita.

Maisemointi kanssa keinokasvit

Sijoittamalla puutarhoja ja kukkia puutarhassa tulostaa ulkopuolella puutarhan ilman värien ja elinvoimaa. Tässä tapauksessa olemme valinneet keinokasvit, tiedä miksi. keskuudessa etu käytettävissä on puute kodin hyönteisten, koska nämä eivät houkuttele, sinun ei tarvitse kastella niitä säännöllisesti eikä niitä tarvitse huoltaa ja voit vaihtaa milloin haluat.

mutta, Millainen tekokasveja voidaan sijoittaa omassa puutarhassa? Tässä muutamia ideoita:

  • Solid vesi keskukset. Nämä alkuperäiset keskukset ovat täynnä kiinteää vedellä, läpinäkyvää synteettistä materiaalia, joka antaa kasvien hyvin todellinen ja luonnollinen ulkonäkö.
  • rasva kasvit ja kaktus. Tämäntyyppinen tekokasveja ovat ne, joilla on paksut varret koska niiden luonnollisessa versio varastoidaan vettä tai on piikit.
  • Potted Trees. On olemassa erilaisia ​​tällaisia ​​kasveja niiden keinotekoinen versio vaihtelevat palmuja, saniaisia, muratti, pensasaidat jne Kannattaa kiinnittää huomiota aineisto on tehty olemaan laatua.
  • ruukku kukkia. Orkidea rintarosseiksi valkoisia tai vaaleanpunaisia, ja keinotekoinen ruusut ovat yleisimmin käytetty kukkia.

Jos etsit lisää ideoita koristamaan puutarhan kivillä ja kukkia, Älä missaa kuvagallerian, että olet valmis.

Kuten sisustus? Alla esitämme muita ehdotuksia koristamaan mökki, ideoita koristeluun kotiisi pitkin minimalistinen viivoja, vuosikerta koriste ehdotuksia makuuhuoneessa tai seuraavana koriste ideoita nuorten huoneissa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة