DIY sali sisustus: yksinkertainen ja ideoita

Ehkä emme kiinnitä riittävästi huomiota suunniteltaessa koristelu kotiin, mutta totuus on, että vastaanotin Se on erittäin tärkeä osa talon. Ei ole yllättävää, se voidaan määritellä kortti kotimme, Se on ensimmäinen asia, näet kun avaat oven. Siksi sisustus on huolehdittava myös tila suunniteltu tervetulleeksi kotiimme. Ehdotamme joitakin koriste ideoita saliin, makuun tyylit, ja voit innostaa sinua tekemään oman koostumukset. Älä unohda katsomaan galleriaan kuvia, jotka ovat keränneet paljon ideoita tyylillä.

Kalusteet entry: Lavat

Ne eivät useinkaan kiinnitetä riittävästi huomiota tähän nurkassa talon kuitenkin pieni. Pari koristeellisia yksityiskohtia saattaa riittää tulostaa tyyli sali ja yllättää tulokkaita. Voimme myös toteuttaa ideoita luova kierrätystä, jolloin toisen mahdollisuuden esineitä, jotka eivät käytä, ja samalla se antaa meille mahdollisuuden säästää muutaman euron. Hieman mielikuvitusta, luovuus ja taitoa, voimme saada alkuperäisen tuloksia. Joitakin esimerkkejä? Puulavat varmasti ovat hyvä tapa kierrättää ja tehdä kappaleita kalusteet vastaanottamiseksi. Siten esimerkiksi, voimme tehdä alkuperäisen hylly tuloa tai pöydälle jättää avaimet, lompakko ja muita kohteita, tai tehdä ripustuskoukkua lisäämällä takkeja, huiveja, hattuja ja laukkuja.

Kalusteet merkintä: paragüero, suutari ja peilit

Niistä koriste mahdollisuuksia salissa voimme sijoittaa käytännön sateenvarjoteline, tuoli tai nojatuoli, runko koreja tallentaa asioita kaappiin, että voimme käyttää suutari ja, tietenkin, peili, Yhden viimeisen ilmeen ennen kotoa lähtöä. Unohtamatta kysymys valaistus, valitsevat lämmintä valoa.

Saatat myös olla kiinnostunut: Sisusta kasveilla: ideoita saatiin vihreää kosketus kotiisi ja löytää minimalistinen sisustus kotiin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 82


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron