10 käsintehtyjä leluja tehnyt kaikki tytöt


  On klassisia leluja, jotka käytimme kaikki pienet, jos haluat palata lapsuuden. Älä missaa näitä 10 käsintehtyjä leluja tehnyt kaikki tytöt.

  Tytöt, erinomaista ylellisyyttä anna mielikuvituksen, pelata ja pitää hauskaa ei tarvita, ja me ei ollut keksinyt kaikki omalla tavallaan hauskaa, omalla leluja saada se. Nämä gadgeteja ovat erittäin helppo tehdä ja varustettu pienellä vaivalla, valtava määrä hauskaa ja ihania pysyviä muistoja.

  paperitehdas

  Joka ei ole käyttänyt pitkään tuntia katsellen terät pyörivät paperitehdas? He olivat facilísimos tehdä ja Voisit sisustaa sen pidit, värillisiä merkkejä, tarroja, kimalle ... kaikki sen arvoista! Kuinka helppoa se oli hypnotisoida meille jotain mukavaa kun olimme pequeaos.

  Come- kookospähkinöitä

  Tämä lelu oli paitsi erittäin helppo oppia tekemään, mutta hän johtuvan ominaisuudet pelata hänen tai jopa Voisin ennustaa tulevaisuutta! Muistatteko hyviä hetkiä ystävien missä averiguabas jotka pitivät teitä ilman pienintäkään epäilystä.

  pahvi hirviöitä

  Mitä hauskaa se oli koristella tyhjät rullaa vessapaperia, jotta ne näyttäisivät pelottavan hirviöitä, lohikäärmeitä, prinsessoja tai jotain muuta omiaan kannustamaan mielikuvitustamme ja viettää koko iltapäivän keksimällä suuria tarinoita.

  puhelin lanka

  Classic jogurtti kupit sidottu säiettä. Kauan ennen saapumista matkapuhelimen, joka sai meidät tuntemaan vanhemmat on valta puhua jonkun muun kuin meillä oli aikaisemmin, vaikka olin viereisessä huoneessa. Mutta hän varokaa, jotka olivat onnistuneet tekemään yhden tuli talon vieressä Puhelimet neroja!

  string luku

  Voisit olla jo kuminauhan tai narun lanka, hauskaa oli sama, muodostaa monia yllättäviä lukuja ja näyttää sitä muille! Seimi, tähti, riippumatto ... Mahdollisuudet olivat loputtomat eikä mikään voisi korvata sillä hetkellä ilon uudessa hallitseva hahmo. Hän voisi olla henkilö, mutta jos se toteutetaan yhtiön Hauskaa kerrottuna.

  paperi vene

  Täydellinen kylpyamme tai iltaisin järvellä lelu. Tee oma vene, muokata sitä heittää hänet yli laidan ja kuinka purjehdus oli hauskaa. Jos juntabas ystäviesi vie podíais uraa ja luomaan joitakin korvaamaton muistoja.

  paperilennokki

  lelu ykkönen vastaan ​​ikävystyminen luokassa ja kauhu opettajien. Kun joku alkoi tehdä paperilla ja loput on suunnattu lähes sen täytyi lopettaa oppitunnin.

  sukka sätkynukke

  Sukka, jotkut teatteri- järkeä ja halu olla hauskaa oli kaikki mitä tarvittiin luoda paljon ainutlaatuisia hahmoja, jotka asuivat seikkailuja tai yksinkertaisesti contasen vitsejä vanhempi kuin sinä te uskaltanut kertoa vielä. Ja jos haluat jakaa vanhoja sukkia kotona mitä parempaa käyttöä voisi antaa heille?

  muovi rannekorut

  Nämä rannekkeet kiinnitti luovin puolella ja ainoa raja oli mielikuvitus tehdä niistä yhtä kaunis kuin olet halunnut. he olivat täydellinen lahja sillä se tyttö pidit tai että ystävä, joka aina olisit yhdessä. Monet näistä ystävyyssuhteita ovat tänään kiitos, että rannekkeen!

  Rainstick

  Ensimmäinen väline useimmat meistä. Rauhoittava ja melodinen ääni muistuttaa sademäärän syksyllä, Se oli iloksi tahansa. Vielä nykyäänkin se on ääni, joka aiheuttaa syvän nostalgia voi tehdä liikenteen niihin hetkiä.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  6 + 2 =


  Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة