Sisustaa huone: Ideat julkkis kotien [KUVAT]

Pyrimme saleissa kartanot julkkikset on ehkä lentävät liian korkealle, mutta totuus on, että ne on koristeltu top suunnittelijat maailman, niin että he voivat löytää hyvin hyviä ideoita ja inspiraatiota koristamaan olohuoneeseen. Miksi ei? Jos pidät tyyliin joitakin kuuluisia salongit opettaa sinulle kuvagalleria, Ehkä voit kopioida tai keksiä sen omassa keinoin ja omaan makuun.

Inspiroidu saleissa julkkis koteihin

Vuonna Galleria löydät olohuoneet ja Khloe ja Kourtney Kardashian, kaksi mallia, joissa on vallitsevana mustavalkoinen, mutta eri tyylejä. Vaikka KHLOE perhehuoneessa on ominaista dramaattinen ja marokkolainen vaikuttaa arabimaiden mosaiikit ja lamput, Kourtney leikkii mustavalkoinen symmetria joissa paria: Parit vastaavat sohva, paria samaa valaisimet&# 8230; Hieno idea, että voit myös sisällyttää omassa olohuoneessa.

Toinen vaihtoehto seuraava ajatus ikäisensä on olohuone Manhattan huoneisto Naomi Watts ja Liev Schreiber Heillä oli yhteistä, kun ne vielä elivät kumppanien kanssa. Kahdella punaisella sametilla tuolia levisi kaksi huonetta, jotka heijastuvat persoonallisuuksia kunkin. Jos sinulla on pitkä, tilava olohuone, tämä voi olla ihanteellinen sisustaa ja antaa kaikille perheenjäsenille paikka viihtyvät hyvin ympäristössä ja valinta.

Näemme usein myös huoneet neutraaleja värejä, joko harmaa ja valkoinen raaka salons uusi koti Obaman, tai beiges kuten kampaamossa Patrick Dempsey, Jillian Fink. Kaikki tyylit varustettu neutraaliviivalla, klassisesta kaikkein kutsuva.

salon Englanti Country House Kate Moss Hän on häikäistynyt meitä, koska se välittää täydellisesti sen valikoidun ja alkuperäinen persoonallisuus. Sametti, kulta ja sininen Niissä yhdistyvät täydellisyyttä huoneessa, jossa monet kasvit, jotka tarjoavat villi ja orgaanisen kosketus, tyyppi trooppinen chic tyyli.

Kaikkein lumoava kosketus on antamat huoneen talo Manhattan Cameron Díaz. Champagne marmori, lasi, seinät yhdistyvät tapetit nousi kullan ja keltainen sisustus yksityiskohtia luoda oleskelua glam ystäville vuosikerta glam tyyli.

Lisäksi galleriassa löydät monia muita yllätyksiä ja inspiraatiota, kuten olohuoneessa tumma Pader talo Jessica Chastain tai lounge näkymät rentouttava karppilammikosta talossa jennifer Aniston. Älä missaa sitä!

Saatat myös olla kiinnostunut: Sisustusideoita taulukot: Vinkkejä ja tyylit [KUVAT] ja koristele tekokasveja: Miten tehdä sen tyylillä


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron