2014 joulukoristeita: Kaikki suuntaukset kodin [KUVAT]

Sisustaa kodin ja elää joulun täynnä taikaa, Väri ja illuusio. Kerromme kaikki suuntaukset talosi joulukoristeita 2014, Sisustettu, jossa kaikki yksityiskohdat hoidetaan, puusta pöytään. Toteamme.

Pienet yksityiskohdat ja lisäravinteet Ne ovat välttämättömiä saavuttaa täydellisen loman koristamaan kotimme kosketus. Monissa tapauksissa, sinun ei tarvitse tehdä suuria muutoksia halutun tuloksen saavuttamiseksi. Vuosittain noin tällä kertaa joulun hiipii talomme, ja mikäs sen parempi tapa toivottaa täydellinen koriste. Katsotaan, mitä trendejä ovat mekko Joulua kotiin. Ideoita luoda lämmin, täynnä vihreää ja punaista siveltimenvetojensa unohtamatta tyylikäs vivahteita hopeavärit ja muodikas tällä kaudella, valkoinen, väri, joka purkautuu päähenkilö kylmää vastaan.

kuusi Se on epäilemättä yksi Koristetakeet enemmän joulua. Kuusen jälkeen perinne, me koristele valot, pallot (Suuri ja pieni), seppeleet, tähdet tai pieni lyhdyt. nauhat ja siteet Ne ovat hyvä täydentää pallot (silkki, organza, satiini ...). Lisätä ripaus luokan joulukuusi, koristele se hopea pallot yhdistettynä siteitä valkoinen organza tulos on mahtava, sillä jos puu oli satanut lunta. Toinen koristeet, jotka ovat enemmän muodissa sisustaa puun ovat Crystal kyyneleet, koristeet hyvin kiitollinen. Kosketus valo helmiäismäisen vaikutuksen erittäin houkutteleva.

Joulukoristeita ja koristeet: pöydän

Pöydän tarjoaa hetkiä aito ilo, koska sen lisäksi, että kohtaus aterioiden ja joulun illallisia, keräämme keskustella, kiinni ja siirtää sen parhaiten. Miksi se on niin tärkeää luoda ympäristö kodikas ja hyvin sisustettu.

Kun kastike pöydällä, älä unohda kukkia ja kynttilät, ihanteellinen luovat lämpimän tunnelman. Sillä keskipisteenä, yksi tyylikäs suuntaus on yhdistää ruusut, Eucaliptus ja koristeltu oksat Glitter lasia. Valittaessa saviastiat, lasi on aina viisasta, yhtä paljon tai enemmän kuin osiensa summa punainen ja valkoinen. Olkoon yhdistelmä tyypillisiä jouluvärit hyökätä kodin muki, maljakot, tarjottimet ja kukkia.

Viimeistele koristelu pöydän, kupit kynttilä, kristallipalloja, mukava pöytäliina pellava, yksi kynttelikkö tai kynttilänjalka. Toinen yksinkertaisempi koristella pöydän, joka mahdollistaa lämpimän ja iloisuutta vaihtoehto on valita kynttilöitä, luonnon rosmariini, tammenterhoja ja kastanjoita. kelloja kattamaan ruoka ovat hyvin koristeellinen.

Joulukoristeet ja sisustus

Loppuun koristelu, on olemassa useita yksityiskohtia, jotka tekevät kierre, kuten tekstiilit. Katse joulua, etenkin kun otetaan huomioon talvikauden erittäin pehmeä peitot ja muhkeat tyynyt vastaa rakentamisesta ilmakehään.

FAROLILLOS, köynnöksiä, maljakoita tai kukka-asetelmia Ne laittaa muistiin värin, joko seinälle tai huonekaluja. Kynttilät ovat koristeellisia joulu trendi, koska ne ovat inspiroivia. Sen valo on mukava ja sen liekki herättää lämpöä tulen valossa. Jaetaan kynttilöitä yksittäisiin tai seisova tai ryhmitelty lokeroihin keskuksena sivupylväitä. Voit myös valita roikkuu candleholders (valkoinen ja punainen kynttilöitä).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 11


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة