Miten järjestää taloudellisen ristiäisiin: käytännön ideoita

Miten järjestää taloudellisen ristiäisiin: käytännön ideoita. Kaste on ensimmäinen suuri juhla lapsesi on päähenkilö ja päätavoitteena on koota yhteen perhe ja se on mukava muisto tästä tapahtumasta. Toisin kuin voi tuntua, että kaste lapsesi tulossa aivan erityinen päivä Se ei riipu vietät paljon rahaa. Tänä kriisin varmasti kukaan ei välitä pienentää budjetin ja perhejuhliin. Annamme joitakin vihjeitä miten voit järjestää taloudellinen kaste ilman että lakkaa olemasta erityinen juhla.

Jos olet päättänyt kastaa lapsi, mutta eivät halua tätä liittyy suuri panostusta rahaa voit ottaa joitakin strategiat jotta budjettia juhla ei nouse liian korkeaksi. Tässä on joitakin ideoita.

  • se rajoittaa talousarvio alusta. Ennen järjestäminen mitään, päätät kuinka paljon rahaa käytät. Näin saat hallita kustannuksia ja säädä budjetti paljon enemmän kuin jos decidiéndolo lennossa.
  • Varo vieraslista. Usein joko sitoutuminen tai muokattuja, olemme liian pitkä luettelo osallistujista. Valitsee joko nimiä lisäät ja kutsua joku, todella tuntuu. Juhla kanssa lähiomaisensa ja lähimpien ystävien Se riittää. Älkäämme unohtako, että se on kaste, joka on paljon intiimimpi kuin muita juhlia, kuten häitä.
  • vaatteet kunniajäsen ei tarvitse olla uusia. Jos serkku tai veli lapsi tai muu läheinen perhe järjesti hiljattain ristiäiset, voit käyttää sitä perässä. Koska puku, jota käytetään kerran elämässä, se on täysin ymmärrettävää ja myös voit perustaa perhe perinnettä.
  • kutsut kaste- Niistä on tullut hyvin muodikas. Jos et halua luopua niistä, voit tehdä itse, kuten monet morsiamia tekevät ja häät.
  • paikka kohdella ei tarvitse olla ravintola. Kotisi, puutarhan tai yhden perheenjäsenet tai paikka, joka antaa vähän rahaa voi olla täydellinen paikka nauttia perheen päivä skenaario. tällä hetkellä Ravitsemuslaitosten hyvin alhaisilla hinnoilla, että ne tuovat ruokaa sinne, missä sitä tarvitaan, ja jos olet kätevä keittiössä, voit tehdä sen itse.

Älä unohda, että kaste lapsesi on ilo eikä painajainen sen vaikutus kotimaan talouteen. Love you suhtautuvat lapsesi ei mitata rahaa käytät ja varmista, että sinulla on paljon rennompaa ja voit nauttia enemmän päivä, jos tiedät, että et ole käytetty enemmän kuin sinun pitäisi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho