Vampyyri puku Halloween: tee se itse [KUVAT]

Vampyyri puku Halloween: tee se itse. Ja on vähän saada yön pyhien tai kuten tunnetaan Yhdysvalloissa: halloween-iltana. Yksi odotettavissa yötä amerikkalaiset, jotka pitävät tänä päivänä, kun iso tapahtuma jossa sekä lapsille että aikuisille pukeutua kysyä jo suosittu "Trick or treat" joukossa muun naapureihinsa. Vaikka se ei ollut suosittu maamme juhlia tällä tavalla se on nyt yhä muodissa. Jos olet yksi heistä, ehdotamme vampyyri puku, joka tosin ei koskaan vanhene, olet säteilevä ja seksikäs.

Oletko yksi niistä, jotka aiot peitellä tätä Halloween? Mitä et tiedä mitä valepuvussa? Älä epäröi hetkeäkään ja halutessaan pukeutua vampiresa. Kyllä, on totta, että se ei ole kovin uusi, mutta se on valepuvussa vanhene ja jos olet kätevä meikkiä ja on hieman mielikuvitusta voit olla kuningatar yön.

Lapsille on olemassa erilaisia ​​ehdotuksia, kuten kurpitsa puku. Mitä mieltä olet, jos pukeudut lapsesi pieniä kurpitsan ja kyhätä sinä? Se olisi täydellinen tandem oikea? Varmasti et huomaamatta missään.

Saada puku vampyyri yksinkertaisesti yhdistää punainen tai jopa fuksia musta. Jos valitsemme helma ja musta rintaliivit, tulle pitäisi olla punaisia ​​tai päinvastoin. Voimme myös saada yksi lyhyt musta hame ja punainen rintaliivit. Tämä tapa on täydellinen ja hyvin omaperäinen.

Hame ja liivi muodostaa perustan meidän perässä, jota aiomme esittää joitakin kohteita. tylli, Esimerkiksi me edellä helman kontrastoimiseksi kanssa musta pohja.

Tulle on paljon hauskempaa, jos se näkyy revitty tai jos on sen osien kauemmin kuin toiset antaa heille ripaus ero.

Toinen tärkeä touch saavat yhden musta nauha kaulassa, ja tietysti meidän on löydettävä keinoja tekee meistä kaulus.

Voit tehdä tämä, miksi ei yritä tehdä sitä kumi Eva? Se on erittäin helppoa, ja siksi meidän on noudatettava samaa menettelyä kanssa fofuchas nukkeja, jotka ovat niin muodikasta.

Saada tyypillinen kaulus vampyyrit voimme käyttää korkki muotoinen kaulus vaikeuttaa ja linja sitä musta tai punainen kangas, kuten me sitä tai soveltaa EVA menetelmää. Jos laitamme teippiä pohjassa se on erittäin helppo laittaa kehossamme.

Ja lopuksi, meikki. Täyttämään itse vampiresa meikki, tarvitsemme useita maalauksia ja kärsivällisyyttä. Suosittelemme myös harjoitellaan Ennen sitä ensimmäistä kertaa.

Jos noudatat näitä ohjeita ja laitat persoonallista ja mielikuvitusta, että turvallinen vähän rahaa saat hyvin suoritettu naamioida ja viettää täydellinen Halloween-iltana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 79


Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة رمز الريشة