Kotitekoinen puku undead: tee se itse! [KUVAT]

Kotitekoinen puku undead: tee se itse! Haluat näyttää yksi merkkiä The Walking Dead tämä Halloween? Näetkö itsesi todella valmis näyttämään elävät kuolleet? Et halua viettää paljon rahaa valmistella puku hämmästyttää ystäväsi? Älä epäröi ja saada valmiina tunne festivaaleille. Hieman mielikuvitusta ja joitakin neuvoja minkä haluat antaa tässä artikkelissa on kadehtivat kaikki epäkuolleita Halloween-iltana. Valmiina on pelottavaa? No, lukea!

Halloween-iltana on aivan nurkan takana. Kyse ei ole vain aikaa miettiä mitä pukea, että erityistä osapuoli aiomme tehdä tuona iltana, mutta voimme jo saada töihin niin että emme unohda mitään yksityiskohtia.

Jos et ole ajatellut mitä aiot pukeutua tänään All Saints, me esittelemme kerrot heille tavaraa. Esimerkiksi, miksi ei pukeutua vampyyri? Tyylistä riippuen haluat antaa ja persoonallisuutta Voit olla hyvin pelottava tai muuta voit lisätä ripauksen Poussin yö.

Jos toisaalta, ei tarvitse mitään käsitystä siitä, mitä pukea, koska olet selvillä, että olet zombeja, niin suosittelemme noudattaa muutamia pieniä askelia olla eläviä kuolleita enemmän peloissaan.

Miten naamioida Undead?

Tästä puku Vaikeinta on epäilemättä meikkiä. Selvästi se on kaikkein monimutkainen asia tehdä, mutta se on mitä voi tehdä puku jäädä huomaamatta tai kateellisia ja ihailua kaikkien.

Voit tehdä tämän tarvitsemme paitsi kärsivällisyys, mutta myös hieman mielikuvitus ja tietysti taidokkaasti jotta voisimme hyvinkin soveltaa kutakin väriä.

Mitä puku, annamme tunteen, että meidän vaatteet se on Vanha, likainen ja kaluttua. Ymmärrettävä, että olet oletettu noussut maan alla, jossa haudattiin.

Vaatteita, että tunne on parasta saada Vanha valkoinen paita enää käytä, ja meillä kaikilla on kotona jopa olla mukava kotona.

tahtoa useita leikkauksia siinä, että se näkyy kalvaa eläimiä. Hänellä täytyy olla tunne lika ja myös näyttää hieman verta, jälkimmäinen on avain pelästyttää hieman. Joten voimme tehdä veden seos paprika tai käyttöä mercromina kuin käytämme desinfioida kun leikattu. Se smearing hieman t-paita, jossa tämä väri anna aavemainen vaikutus.

Pohjaan se yksinkertaisesti meillä on vanha farkut ja tehdä samoin kuin paita. Värjätä sitä hieman ja erityisesti repiä kaikkialla.

Tämä puku on hyvin helppo tehdä ja kuten olemme sanoneet, avain on meikki ja hiukset. Muuten, koska nämä eivät tee muodikas pulla maxi, muista, että olet zombie ja siksi mitä vähiten tärkeä menee hyvin coiffed. Anna itsesi irtokarvoja karstauksella hieman sisälle ja kaikki muu erittäin epäsiisti, tunne laiminlyöty, vaikka olet sotkuinen tukka on paljon parempi ja paljon muuta uskottava.

Töihin testasi meikki että aiot laittaa ja pitää hauskaa!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 78


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi