Lasten puku Halloween: Scarecrow askel

Lasten Halloween Puvustus: Kuinka tehdä variksenpelätin. seuraavia Hallowen puku lapsille että esitämme se on täydellinen ja heitä varten. Sitten selittää vaihe vaiheelta miten luoda pelottava variksenpelätin puku.

Juhla Halloween on aivan nurkan takana. Etsitkö ideoita kiillotusta lapsellesi? On monia hauskoja ja pelottava vaihtoehtoja, esimerkiksi pukeutua tyttö vampyyri Monster korkea tai poikasi tai Dracula. Mutta jos ei kokonaan vakuuttaa näitä ajatuksia esittelemme toisen A variksenpelätin puku tytöille tai pojille. Opi luomaan sitä!

Kuinka tehdä variksenpelätin puku lapselle

  • meikki. Tilanteessa, levitä valkoista kasvojen meikki perusmaaliin. Sitten mustalla kynällä eyeliner esittävän neljä pystysuoraa viivaa päässä kasvosi ja piirrä neljä vaakarivillä. Näin sinulla rakenteessa kuvitteellinen katkelmia naamasi. Voit myös piirtää kiertää risteyskohdat ja väritä ne mustana vaikutuksen aikaansaamiseksi painikkeita. Lopetimme kanssa meikki tämän variksenpelätin puku lapsille. Nyt on aika ylös huulet lapset talossa. Levitä musta huulipuna suulle.
  • Mikä on oikea pukea todellinen variksenpelätin? Näet niin tämä ei ole Halloween puku vaikea lapsille. Muutamassa vaatteet XXL tarvitsevat isoja farkut ja flanellipaita. Jos haluat lisätä plus variksenpelätin puku voit lisätä nämä laastarit perinteisen näyttää. Voit myös rikkoa omat taskunsa saada huolimaton, väsynyt ja kuluneet vaikutus näistä merkeistä. Mutta en usko, että farkut ja flanellipaidassa riittää. Nyt on aika löytää kenkiä ja asusteita. Aloitetaan ensimmäisestä.
  • Soveltuu parhaiten tähän kotitekoinen Halloween puku lapsille ovat vanhat saappaat. Antamaan täydellisen tuloksen kannattaa jättää auki ja unlaced saappaat. Muista etsimme suttuinen ilmeen.
  • koskien lisäravinteet, Ensin on löytää Täydellinen olkihattu. Silinterihattu ovat ne joustavat, koska et voi antaa sinulle haluamallasi tavalla. Colócaselo lapsi nauhalle silmänsä ja uhkaava tyyli tulostaa tai halunnut sitä vastoin saada tulos enternecedor voi sijoittaa enintään. On myös tärkeää, että pikku Paljasta maissintähkä putki välillä hampaiden. Jos ei ollut ketään kotona voit aina valita pukeutua säie olki suussa. Älä unohda myös sijoittamalla olkia kaikissa paikoissa, varsinkin taskussaan ja hattu. Ja täydentää variksenpelätin puku älä unohda sijoittaa muovinen lintu olkapäälle tai hattu. Milloin tahansa puku myymälä löytyy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة رمز الريشة