Halloween Puvustus Alkuperäinen naiset: tehdä sen kotona!

Miten saada Halloween puvut kotiin alkuperäisiä nainen. Oletko kutsuttu naamiaiset ja sinulla on budjetti? Täällä selitämme miten tehdä Halloween puvut kotitekoisia Naiset. Että olet huomiota puolueen ja saat kaikki silmät.

Haluatko olla omaperäisin Halloween puku osapuoli, johon on kutsuttu? Siinä tapauksessa me vakuuttaa teille, että saat läpi nämä alkuperäiset Halloween puvut nainen läsnä alla.

Mutta aiot saada näitä pukuja. On kaikkea.

Toteutettava paita ja heittää punainen maali pohjassa tämän. Anna sen kuivua hieman, mutta antaa sille muodon ikäänkuin saat vaikutus vatsan avaamista. Tartu käsivarsissa, jaloissa ja pää nukke ja liimaa ne paitaan kuin vauva on tulossa ulos vatsasi.

Päätämme tämän tarkastelun kanssa alkuperäinen Halloween puvut naisille seksikkäämpi. Tässä esittelemme varjolla tunnettu heroiinin ja puhu Kissanainen puku, mutta Wonder Woman puku. Selvittää, miten!

Ensin sinun muutama, kuten pohjaan uimapuku pieni sininen shortsit. Seuraavaksi tarvitset paksu kultainen vyö sijoittaa yläpuolelle shortsit. Nyt siirrymme yläosaan puku. Sitten on punainen bustier ja pitäisi lisätä joitakin koristeet ja kultainen merkit, sekä joitakin kotkat ja kultaiset siivet päälle valepuvussa. Suhteen jalkineet, Ihmenainen kuluu punainen polvi-korkeat saappaat, mutta ei se olisi voimassa myös punaiset kengät punaiset sukat tai polvisukat. Loppuun puku voit lisätä brunette peruukki ja kultainen nauha ja kultainen hiukset tarvikkeet kuten tiarat, koruja ja kumartaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 42


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo