Cocoro alusvaatteet: pikkuhousut Crean sääntö

Vaikka pakkaa mainokset vaativat tekee meistä nähdä päivän kuukautisten niin iloinen ja täynnä hauskoja hetkiä, me kaikki tiedämme, että ei ole ollenkaan jotain niin mukavaa kuin se näyttää. Eikä vain tarvitse sietää kipua ja joskus epämukavuutta päällään lautasliinoja, tamponit tai kuukuppi, mutta ne ovat muutaman päivän, kun emme näe seksikäs ollenkaan. Vastauksena näihin ongelmiin on tullut cocoro, Merkki on luonut pikkuhousut sääntö. Sinun kertoa teille kaikille tästä uudesta alusvaatteita!

Mikä on Cocoro?

Cocoro on merkki, joka braguitas sovitettu käytettäväksi kuukautisten aikana. Tämä alusvaatteet antaa meille mahdollisuuden tuntea mukava ja kaunis ilman huolta tuo meille muita intiimejä hygieniatuotteiden ja turvallisuutta, jotka menevät hyvin suojattu.

Missä mistä?

Kaikki alkoi yksinkertainen idea, josta tuli Crowdfunding kampanja. Nämä kampanjat on ominaista näyttämällä hankkeen maailmaan ja tarjoavat tilaisuuden kiinnostuneita tahoja lahjoittaa rahaa rahoittaa, jotta se voisi toteutua. Iso yllätys oli se, että vähemmän kuin 48 tuntia Hän oli jo rahoitettu, ja jopa sai enemmän rahaa kuin mitä tarvitsin. Niin paljon, että vain tehdä uusi tavoite lisätä uusi malli keräämiseen.

Vaikka se voi tuntua, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa, kun pesun, tämä alusvaatteet voi pestä kuten muitakin pala alusvaatteita: käsi, pesukoneeseen ym Se itsessään on hyvin tärkeä ei huuhteluainetta ja välttää kuivausrumpu ja silitysrauta pitää ne kuin uusi pidempään.

Voin tallentaa alusvaatteet Cocoro?

Sen lisäksi, että etuja mukavuuden, itsetunto ja turvallisuus, Cocoro pikkuhousut ovat suuri taloudellinen tuki. Verrattuna tavalliseen menojen tyynyjä ja tamponit, The hinta 30 € tämä alusvaatteet tuntuvat merkityksettömiä kaikkiin käyttötarkoituksiin tarjolla. Tulet ulos voittaa kaikkialla!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1


Content Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo