Elvytettävä rakkaus 10 idioottivarma temppuja saada se

Elvytettävä rakkaus 10 idioottivarma temppuja saada se. Kesän jälkeen adrenaliini laskee ajoittain ja ollaan lisäämässä meidän taso stressi, joka yhdessä rutiini työhönpaluuta vaikuttaa meidän rohkaisu varsinkin, ja voimme edes huomaa kumppanimme. et enää on mahdollisuus tehdä monia asioita olet tehnyt aikana juhlapäivät, koska aika poissa, ja tämä voi johtaa teitä aburráis Siten toisilleen ehkä ole edes huvita puhua. Annamme sinulle vinkkejä sytyttää uudestaan liekki rakkauden tässä vaiheessa emotionaalinen pettymys.

Lomien aikana, kumppanin ja te varma, että olet elänyt hetkiä hyvin jännittävä yhdessä rannalla, vaellus vuorilla tai eri paikoissa kuin tavallisesti, yhä vahvistaminen suhteesi kesällä, mutta kaikki hyvä loppuu ja kovettuu rutiini, joka voi tehdä tuhojaan meidän tunnelmia ja jopa yhteys.

Jos olet päättänyt ottaa askel iros jotta elää yhdessä ja olet läpäissyt vaiheessa sopeutumisen olevien ohjeiden päästä ilman kuolemaa, kun yritettiin, onnittelut, askel on jo otettu. Mutta et voi antaa teidän suhde on sama joka päivä kuin se vähitellen mennä musertava ilman tajuat.

Annamme joitakin temppuja elvyttää liekki rakkauden, ainakin tässä vaiheessa kestää.

  • Ensimmäinen asia mitä ajatella on alkaa tehdä suunnittelee yhdessä, kuten öisin tai viikonloppuisin, riippuen aikataulusta. Voit valita escapadita joskus spa, joka aina rentouttava tai romanttinen mökki alueella.
  • Yllättää hänet jonain päivänä kun saan työpaikan cenita kynttilät, hyvää viiniä ja jälkiruoka esimerkiksi joidenkin suklaa. Jos olet liian täynnä, se ei ole väliä, voit siirtää kynttilät kylpyhuoneeseen ja nauti bañito vaahto hyvin erikoinen.
  • Jos rutiini on ottanut kaikkein intiimejä hetkiä, lisää joitakin omaperäisyys, kuten hyvä modelito, tai jotkut lelu, Muista hyvin yllättää, sinun on läpäistävä iso.
  • Sinun täytyy torjua katkeruus päätäsi. Jos yhden päivän on kommentoinut, joka ei ole halunnut mitään, tai se on liian myöhään tapaamisen, sinulla on kaksi vaihtoehtoa, tai lopettaa syömisen päähän, tai kertoa selvästi. On tärkeämpiäkin asioita.
  • Joskus voi tehdä jotain ihmeellistä, mitä jää suu auki. Idea voidaan täyttää huoneen helium ilmapalloja Eri värejä viestejä rakkauden.
  • Yritä rutiini siitä ajasta yhdessä ei ole elokuvaa päivittäin. Yritä sammuttaa television ja puhua mitään. Tiedän paremmin.
  • Toinen idea voi olla tehdä Risteilyt kanssa kaikkein erityisissä paikoissa, joissa te antoi ensimmäinen suudelma, tai jos cenasteis Valentinen, että hän rakastaa.
  • Valokuva-albumi Se on myös hyvä valinta muistaa yhdessä joitakin erityisiä hetkiä lomasta ja ajatella menossa valmistautuu ensi vuonna.
  • Voit myös kirjautua joitakin uusi toiminta tai kurssin yhdessä, riippuen makuun.
  • Mutta tärkeintä on, että kumppani tietää mitä saat. Puhu hänelle ja kertoa mielipiteesi tilanteestasi, niin varma, että hän myös saa häneltä jotakin.

Laita näitä vinkkejä käytännössä, ja miten ensi kesänä saapuu huomaamattasi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 88


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة