Keliakia: oireet iän

Keliakia: oireet iän. Keliakia voidaan diagnosoida missä iässä tahansa, mutta sen oireet vaihtelevat huomattavasti ripulia lapset anemia ja jatkuvaa levottomuutta aikuiset. Kuten asiantuntijat sanovat, voidaan katsoa, tulehduksellinen suolistosairaus useammin, ainoa hoito keliakiaa sairaudessa GDF (Protein läsnä vehnä, ruis, kaura, kaura). Hoito on säilytettävä elämän suolen tulehdus estää asianmukaisen imeytymistä ravinteet ruokaa. Opittava elämään on keliakia ja tämä ei ole este terveydelle, ensimmäinen askel on tunnistaa oireita.

Tietäen oireita on tärkeää, varsinkin jos ajatellaan, että lääkärit ja asiantuntijat katsovat, että eivät kaikki keliaakikoille tietävät ja siksi ei ole todettu. Kuitenkin, on arvioitu, että 1% väestöstä kärsii tästä patologia. Oireita, jotka eivät ole samoja lapsilla ja aikuisilla. Miten erottaa? mukaan Liitto yhdistysten Keliakia Espanja, enintään 2 vuotta, yleisimpiä oireita ovat oksentelu, ripuli, lihasmassan, alipainoinen ja vatsan turvotus. Tuosta ikä, lyhytkokoisuus, kysymykset anemia tai muutoksia merkki Ne voivat paljastaa diagnoosi keliakia. Samaan aikaan, kun on kyse aikuisista, eniten yllättävä seikka on, että keliakia on yleisempää naiset, varsinkin kun kolmekymmentä vuotta.

Kuten olemme huomanneet, keliakia voidaan käsitellä gluteeniton ruokavalio, joilla on etusija ruoka luonnon (liha, kananmunat, kala, palkokasvit, hedelmät ja vihannekset, viljat ilman gluteenia ja maito). Lisäksi erilaisia tuottaa kehitetty erityisesti keliaakikoille kasvaa, sillä on sen hinta, joka tekee ostoskorin on hintansa huomattavasti suurempi. Toistaiseksi maamme, ei tukea tai avustuksia maksaa ruokintaan henkilö diagnosoitu keliakia, vaikka se on ainoa mahdollinen hoito. Tältä osin auttaa valmistautumaan valikot ja ratkaisemaan epäilyksiä mahdollista, kasvot julkaisee vuosittain listaus ruoka sopii keliaakikoille.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 65


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة