punaisia ​​hedelmiä laihtua ja poistaa myrkkyjä

punaisia ​​hedelmiä, lisäksi monipuolinen, ovat todellisia helmiä terveyden plus et Ne auttavat laihtumaan ja poistaa myrkkyjä. Kunkin lajikkeen on sen ominaisuudet. Katsotaanpa, miten saat kaiken irti punaisia ​​hedelmiä.

mustikat, kirsikat, vadelmat, karviaiset, karhunvatukka, mansikoita ... siellä on tuhat ja yksi tapoja nauttia ruokavalio ja hyödyntää näitä pieniä, maukkaita ja ravitsevia marjoja. He huolehtivat ja sen ulkopuolella, ja arvostavat erityisesti niiden sisällöstä antioksidantit, anthocyanins, joka muun muassa antaa heille ominainen punainen väri.

Punaiset hedelmät ovat hyviä sydän, Ne tulevat voimaan diureetti liimattava lattiaan mikäli sydänvaivoja tai korkea verenpaine ja valtimoiden-auttaa poistamaan virtsahappo. Ne ovat myös yksi elintarvikkeita, jotka auttavat meitä ottamaan pois vuosia pois ja takaisin elinvoimaisuus. Heidän antioksidanttipitoisuus on lisättävä, että on runsaasti C-vitamiini ja provitamin, pyrittävä torjumaan vaikutuksia vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat solujen vanhenemista. Ne ovat suojelija ensin ennen syöpä ja kiitos sen C-vitamiinia, on ominaisuuksia estää anemiaa.

punainen hedelmä ruokavalio

Punaisia ​​hedelmiä auttaa asiakaspalvelunumeroon. Ne ovat ihanteellinen vaihtoehto ottaa niin välipala aamupäivällä tai puolivälissä tardea koska ne tarjoavat hyvin vähäkalorinen mutta hyvän annoksen energiaa fruktoosia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Punaiset marjat ovat erityisen suositeltavaa ruokavaliot sen vähäkalorinen sisältöä ja toiseksi koska ne auttavat poistamaan myrkkyjä kautta sisältöä kuitu (Varsinkin jos syödään tuoreena ja kausi), joka edistää suoliston kautta.

Aamiaista ja iltapäiväteetä, punaiset hedelmät yhdistää hyvin vilja, jogurtit tai juusto. Siinä olisi myös otettava ne valjastaa koko kuitua. Punaiset marjat ovat ainesosina tahansa lautasen, koska se voi lisätä salaatit, voiteet tai varuskunta kalan tai liharuokia. voit myös ottaa jälkiruoka, mehua tai sorbettia.

punaisia ​​hedelmiä: lajikkeet ja ominaisuudet

Kunkin hedelmän auttaa pitämään huolta itsestäsi tavalla. Lisäksi huolehtiva linja, voit hyödyntää useita hyötyjä Perhe punaisia ​​hedelmiä. Mikä on eniten on? Kerromme, mitä ominaisuuksia ovat:

  • mustikat: Ihanteellinen estää virtsatieinfektiot estämällä bakteerien tarttumisen virtsarakon ja virtsaputken.
  • kirsikat: Ne edistävät rentoutumista ja auttaa nukkumaan ansiosta sisällön melatoniinin, tryptofaania ja serotoniinia.
  • vadelmatAnsiosta sen sisältämä salisyylihappo ovat hyödyllisiä estää tai viivästyttää niveltulehdus.
  • herukat: Estä haavaumat koska ne estävät Helicobacter pylori tarttuu vatsaan.
  • MorasVältä pahanhajuinen hengitys (pahanhajuinen hengitys) ja ehkäistä suusairauksiin.
  • mansikat: Erityisesti runsaasti C-vitamiinia, joka antaa heille suunnaton antioksidantti tehon. Erityisen hyödyllistä tupakoitsijoilla.

Saatat myös olla kiinnostunut: 10 hedelmät palauttaa kuvan ja elinvoimaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة