Mango Party Kokoelma syksy / talvi 2016-2017 [KUVAT]

Mango Party Collection Syksy / talvi 2016-2017. Mango on yritys, joka erottuu siitä erittäin mielenkiintoisen hänen kokoelma lomakautta. Syksy / talvi 2016-2017 siellä näyttää todella hyvältä puolue, trendikäs ja tyylikäs ilmaa. On pitkiä mekkoja, lyhyitä, hienostunut apinoita, hameet kimalletta, pitsi toppeja, takkeja guipur&# 8230; Jos sinulla on häät tai osapuoli pian rohkeasti katsomaan uuden kokoelman Mango osapuolen ensi kaudella.

Yksi tähti kohdetta party kokoelma Mango syksy / talvi 2016-2017 Ne ovat pitkiä mekkoja. Muista, että maxi leningit ovat täydellinen häät tai iltamat. Aloittaa olet (ylitetty) maxi nesteen mekko kangaskaitaleihin vastakohtana musta ja sininen muste ja leveät olkaimet paljetti kultaa. Toinen vaihtoehto on käyttää pitkään tehty vaate guipure sinisellä musteella tai pastelli vaaleanpunainen, pyöreä kaula ja lyhyet hihat. Kantaa ohut vyö merkitä vyötärölle tai maxi mekko kudosnesteeseen, kaula, leveä hihnat, backless, laskostettu paneeli vyötäröllä ja sivuaukon sinisellä yöllä. Kuten näette tumman siniset sävyt ovat päähenkilöt kokoelma pitkä mekkoja. Granaatit sävyt myös käyttää pitkiä mekkoja erittäin mukava, esimerkiksi: pitkä mekko kaula ja helmillä yksityiskohtia pääntiessä. Rohkeampia on malli pukeutunut laskostettu chifongista hermostuttaa hihassa keltainen.

Mutta haluat pukeutua mekko, Mango sitoutuminen suunnitella muita vaatteita ihastut. Esimerkiksi: apinan leveä jalka, turtleneck halterneck piste kultaa tai pitkän holkin elimen läpinäkyvä sideharso musta strassikivillä. Myös laskostettu hameet ja jakut metalloitua erittäin mielenkiintoinen loma. löytää takki puolue Se on monimutkainen, mutta Mango on useita malleja, joista valita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 88


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo