H & M Mallisto Kevät 2016 Jalkineet ja tarvikkeet [KUVAT]

H&M Mallisto Kevät 2016 Jalkineet ja tarvikkeet. Vaatemerkin edullisia H&M esittelee uuden kokoelman jalkineita ja asusteita kevään 2016. Sekä kenkiä ja laukkuja ja muita asusteita ovat välttämättömiä valmistuminen keväällä näyttää. H&M tarjoaa perusmallia trendivärejä, rohkeita tulosteita tai lisätä joitakin tyyliä asuja. Älä missaa sitä!

Aloitetaan puhua jalkineet kokoelma H&M. Kevät on kausi täynnä tärkeitä tapahtumia meidän yleensä tarvitse korkokenkiä. H&M pyrittäessä luomaan sandaalit ja oleskelutiloja trendi ja modernein vivahtein. Esimerkiksi: sandaalit ennen kulmaamalla nilkan, avoin kärki, vetoketju sivusuunnassa, rei'itetty etujaksot ja silmukka koristeellinen päissä ja kantapään 10 cm musta, tai sandaalit peitetyllä kantapää nude tupsut ennen ja nauhat nilkan ympärillä metalli solki ja joustava. On olemassa muita nykyiset mallit ja alustan sandaalit synteettistä nahkaa säädettävä nilkka hihna metalli solki musta tai korokekenkien synteettistä mokkaa Leopardin Tulosta, teräväkärkiset kengät ja säädettävät nauhat että kiertyy nilkan kahdesti. Jos haluat rennompi kallistuneena kenkä voit lyödä vetoa sandaalit ja synteettistä mokkaa alustan kiilan espartosta rannekkeen. Tietenkin, sinun on myös muuttumassa kengät käärme viimeistely tai ajatonta tyyliä mustana.

Mitä tulee matalat kengät on paljon malleja, joista valita riippuen tilaisuudessa ja tyyliisi. H&M ehdottaa mokkasiinit keskipitkän kantapää kultaa, tanssijat vaihdella metallihohtosävyä, tossut tulosteita, virkkaa tanssijaa eri pastellivärit, Miesten kengät ja tasainen sandaalit. Korostamme mallit tasainen sandaalit hihnoilla ja hapsut, kokonaisuutena oltava. Lopuksi olemme kengät metallivärit glitter, eläinten tulostaa tai urheilullisempi tyyliä. H&M suunnittelee täydellinen täydentää valmistuminen näyttää tänä keväänä. On pussit monia tyylejä, mutta aina tyylikäs kierre. Rakastamme malli osoittaa pussi väripalkit raidat muotoilua eri sävyjä. Myös reunustama laukkuja, jotka on jo trendi viime kaudella ja pysyvät keväällä. Jos haluat enemmän klassinen olkalaukku malli on kaksi väriä malleja tai raahata laukkuja neutraaleja, vaaleat värit, ihanteellinen menossa toimistoon. Kesällä, ne ovat hoitoon pussien olkea tai kytkin kestävästä puuvilla jakardikangas. H&M tarjoaa myös muita lisävarusteita kuten koruja, hiukset tarvikkeet, huivit, hatut&# 8230;


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة