Miten hoitoon mustasukkainen nainen

Käsittelevät mustasukkaisuus voi tulla Valtava tehtävä, varsinkin jos et anna hänelle aiheuta kumppanisi tehdä sinusta tuntuu siltä. Mustasukkainen ihmiset, erityisesti naiset ovat usein varsin vaarallinen. He uskovat kumppaninsa jättää ne 'parempi' ja Ne ulkonevat kaikki pelkonsa suhteeseen, mitä heikkenee huomattavasti. Haluatko tietää, mitä voit tehdä, jotta tilanne parempi? Lukemista.

Selvitä miksi

Jos et ole antanut hänelle syytä olla mustasukkainen, sinun täytyy analysoida, mikä aiheuttaa että tunne sitä, niiden todellinen alkuperä. Kuten edellä mainittiin mustasukkaisuus johtuu yleensä huono itsetunto ja joskus nousevat tuloksena huonoja kokemuksia edellinen. Ehkä ex pettänyt häntä ja joka tekee sinusta luota.

Kiinnitä huomiota tekosi

Näissä olosuhteissa, pienintä yksityiskohtaa voi satuttaa. Tietenkään tämä ei tarvitse rajoittaa sosiaalisia suhteita. Esimerkiksi jos paras ystävä on tyttö ja aina puhua siitä tai jos käytössä on vain kiitosta uudelle työtoveri, hän saattaa tuntea, että olet vertaamalla muiden ja tuntuu yhä 'Littlest'. Varsinkin jos et kuluta samoja kohteliaisuudet niin usein.

Tee luota sinuun

Joillekin tytöt riittää keskustelun, jossa voit asegures heille, että he voivat luottaa sinuun, mutta muita He haluavat todistaa sen. Entisen, se on tärkeää, että defináis rajoja uskottomuus, eli jos esimerkiksi josta hän tanssii sensually toisen tytön on sietämättömiä tai jos ongelma on yksinkertaisesti se, että pidät yllä keskustelua.

Joka tapauksessa sinun on myös paljon sanottavaa. Sen pitäisi olla neuvottelu, eikä sarja asettamisen omalta jotka rajoittavat sellaisena kuin olet ja vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Jos sinulla on ollut huonoja kokemuksia sitten on näyttää, miten olet. Kutsua hänet mukanasi kun menet ulos ystäviesi kanssa, joten näet miten käyttäytyä heidän kanssaan ja olla pelättävissä mennä yksin heidän kanssaan. Luottamus myös ansaitsee rehellinen, Esimerkiksi jos jäädä ystävä syödä, älä piilota. jos puhua siitä avoimesti näet, että sinulla ei ole mitään salattavaa eikä välitä jos jotain tapahtuu välillänne.

Sinun pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi

yrittää ylistävät tyttöystäväsi useammin. Kerro hänelle, kuinka hienoa on, ja kuinka paljon rakastat häntä usein. Älä oleta, että tiedät ja muistuttaa häntä. Sinulla tuntuu paljon paremmalta. Vähitellen voit saada luottamusta ja oppii näkemään miltä näytät.

Joka tapauksessa, jos huomaat, että mustasukkaisuus alku tulee sairaalloinen ja tilanne ei parane, sinun täytyy auttaa ja neuvoo vierailla asiantuntija. Parit hoito voi tehdä paljon sinulle näissä tapauksissa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 91


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico